fredag 21 juni 2019

Taksnöhyvel

Om du har bråttom och vill köpa en taksnöhyvel och vill hämta den hos oss i Hortlax, Piteå vill vi att du ringer innan du kommer för att säkerställa att den finns i lager. Om du lägger en beställning här i webbutiken får du alltid ett meddelande via e-post när din order är klar för hämtning. Nya SNhar ett helt nytt skaftfäste i aluminium.


Nu är det full vinter vi vissa delar av vårt avlånga land. Det är en strykande åtgång på vår populära taksnöhyvel. Passa på att skaffa din redan idag innan de tar slut. Du kan köpa en taksnöhyvel här direkt i webbutiken.


Med hjälp av vår taksnöhyvel , även kallad för snöraka och snöhyvel, så får man ner snön snabbt, enkelt och säkert från tak utan att behöva stå på taket och skotta. Man lägger helt enkelt upp snöhyveln på takets nederkant och trycker upp den mot nocken, och snön glider ner på marken via pvc duken. Skotta ditt tak direkt från marken. Snösläde och snöskyffel är bra snöredskap vid snöskottning och snöröjning.


Taksnöhyvel

Köp snösläde, snöskyffel, snöraka och isskrapa online till snöröjning här! Snön har vräkt ner över Sverige. Hos många villaägare kliar det nu i fingrarna att ge sig upp på sitt tak för att skotta snö.


Högsta kvalitet och välkända varumärken. Vi säljer bland annat verktyg, biltillbehör, fordonsbelysning och personligt skydd till både företag och privatpersoner. Välkommen till Laitis.


Snöhyvel som rensar effektivt tak med lutning. Betydligt säkrare än att klättra upp på taket. Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida ner på.


Jag har en ganska hög lagård taket är klätt med eternit som ska bytas mot plåt i sommar. Snökedjor Hos oss på Granngården hittar du några av marknadens bästa snökedjor för traktor, bil, ATV och andra fordon. Vi har jobbat med lantbruk och jordbruk.


Taksnöhyvel

Under ett och samma tak finns ett brett utbud av produkter för bilverkstäder, industrier. Cyklar och elcyklar för alla behov. Standardcyklar, elcyklar, mountainbikes, BMX, hybridcyklar, landsvägscyklar samt cykelreservdelar och cykeltillbehör. Du hittar oss på Solbackens handelsområde. Allt till ditt byggprojekt.


Handla tryggt online hos Bolist. En taksnöhyvel av hög kvalité. Det smarta teleskopskaftet gör det enkelt att fälla ihop och förvara. Nu kan du stå på marken och enkelt skotta snö från taket. Med denna taksnöhyvel sparar du både på din rygg och ditt tak.


Denna taksnöhyvel kan på många tak användas som ett alternativ till att kliva upp på taket och skotta med vanlig spade. På Biltemas Bil- och MC-avdelning hittar du prisvärda produkter för ett enklare fordonsägande. Med reg-nummer-sök hittar du enkelt reservdelar till just din bil.


Gör det själv med närmare 3renoveringsprojekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg