tisdag 4 december 2018

Glitter göteborg nordstan

Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom skola, hobby och kontor. Giftfritt, PVC-fritt, tvättbart mm. Vi förhandlar så att du slipper. Vi är specialister på hårstyling.


Nordstan arbetar med cookies och lagrar din data för att du ska få en så bra upplevelse som.

För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Alla våra behandlingar är därför 1 veganska. P-Hus Nordstan Hitta till P-huset. Glitters nya koncept: Hair Bar!


I P-hus Nordstan parkerar du mitt i city – med närhet till Göteborgs utbud av shopping, restauranger och evenemang. Här är det alltid öppet, och alltid plats. Klicka för att se kartor och info om hur du lättast tar dig till och från P-hus Nordstan.


Presentkort köpta i automaterna i Nordstan fungerar i butikerna med något undantag.

KÖP PRESENTKORT I AUTOMATERNA I NORDSTAN. Nordstans presentkort köper du i någon av våra automater i Nordstan (endast kortbetalning). Du kan köpa kort på en och samma gång, förutsättning att alla korten laddas med samma belopp. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


SÄTT UPP HÅRET HOS GLITTER ! What would you like to book? På denna adress finns även andra. Vi har en utformad blow out meny som är perfekt för AW eller fest. Inom färg jobbar vi med Maria Nila. Vi har entréer från Centralstationen, Brunnsparken, Kanaltorgsgatan, Köpmansgatan, Spannmålsgatan och Östra Hamngatan.


Med nästan alla stans spårvagnar tar du dig till Nordstan. Vi erbjuder även flera slags behandlingar. Parkerar gör du smidigt i vårat parkeringshus som alltid är öppet. Välkommen till Sveriges populäraste köpcentrum!


Se öppettider, telfonnummer och övrig information. Nordstan har butiker för dig som bor i eller besöker Göteborg och vill shoppa, vare sig du vill köpa trendiga kläder, snygga och bekväma skor eller en högupplöst platt-TV.

Det finns över 2butiker, restauranger och tjänsteombud i Nordstan så du kan vara säker på att allt du kan tänkas behöva finns på ett och samma ställe. Letar du efter Åhléns-öppettider? Modekedjan har ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer.


Med våra kockar som ledsagare, söker vi alltid efter nya möjligheter för att kunna erbjuda god och nyttig mat – som ger energi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg