fredag 14 december 2018

Studentmössa brodyr baksida

Vi har allt för ett roligt studentfirande. Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Gör din studentmössa personlig med brodyr på framsidan och baksidan.


Brodyren kan man få i olika färger och material, bland annat i gul silver eller roséguld.

Få skolans namn broderat med vit text på baksidan av mössans kulle. Tradition passar även dig som är ute i sista minuten och missat att köpa en studentmössa. Våra studentmössor är av högsta kvalité och har konkurrenskraftiga priser.


Alla våra studentmössor är vattentåliga. Vi erbjuder alltid prisgaranti på våra studentmössor. Börja designa er studentmössa direkt i designverktyget. Cookies som finns på denna webbplats hjälper oss att förbättra din upplevelse genom att ge insikt om hur webbplatsen används.


Fortsatt användning av vår.

ABC-gruppens budgetmössa finns från 1kr. En enkel mössa i traditionell stil för dig som kanske inte vill lägga alldeles för mycket pengar på mössan. Här kan du endast göra tillvalen kokar läderskärm, brodyr fram- samt baksida och brodyr i foder. NTI Gymnasiet Stockholms basmössa från 2kr (ord. pris 4kr).


Sveriges populäraste studentmössor från ABC-Gruppen. Din studentmössa är ett minne för livet! Designa din studentmössa hos Crownstudent.


Tjena, är lite sen med att beställa studentmössa så tänker. Det finns billiga studentmössor för kr som du kan köpa men även från 1kr och i närheten går att hitta så du behöver inte lägga en massa pengar på din studentmössa om du inte vill. En billig studentmössa är kanske något som du vill köpa om din ekonomi inte är stor till studenten. VI bokstäver vi kan skriva, typ som initialer.


Studentmössan är något du kämpat för i år. Perfekt passform, en unik design och tryggheten att allt blir perfekt är därför ett måste! Det som gör din studentmössa personlig är ditt namn, skolans namn och klassnamnet som kommer att stå skrivna på mössan. Ditt namn kommer att finnas på framsidan. Skolans namn står vanligtvis på baksidan och klassnamnet inuti mössan.


Vad man bör tänka på när man beställer sin mössa är att välja ett pålitligt företag.

Välj mellan olika mössmodeller, färger och former till bra pris. Mössa levereras hem till dig i en fin box. På baksidan av studentmössan skrev hon men vafan, som förutom en hyllning också är en interngrej mellan hennes bror och hon. Vad är det bästa med filmerna?


Baksidan hade jag klassens namn me ehm, pins? Så körde jag och dem flesta i min klass. Min brorsa som tar studenten i år har tydligen skrivit något fult på bosniska på sin studentmössa ;D Dagens ungdomar tror väl att studentdagen är tramsig och rolig men det är den inte! Det skall vara en seriös och nykter tid på året! Men vad man skriver på sin studentmössa får inte vara sexistiskt, okänsligt, rasistiskt eller stötande.


När mössan till slut kom, strax före studentexamen i juni, var det både fel namn och fel skola broderat på mössan. Det är inget vi tjänar pengar på. Då blev Helene Riblom så arg att hon åkte till företaget i Solna och krävde och fick faktiskt en ny studentmössa med rätt brodyr inom en vecka.


Vi blev väldigt otrevligt bemötta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg