onsdag 5 december 2018

Dekorsten trädgård

Används på trädgårdsgångar, i rabatter, runt trä i fontäner och dammar. Plattor, marksten, murar m. Stort utbud av dekorsten från Hasselfors. Flera olika varianter hos oss!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Köp dekorstenarna till bra pris. Dessutom skapar de inte minst ett otroligt vackert uttryck i din trädgård. Vi har allt från vit dekorsten till svart sten, melerad sten och svartvit sjösten.


Du kan lägga dekorationssten direkt på jord i rabatter eller liknande, eller använda den tillsammans med sand för extra dränering. Den populära sjöstenen är användbar för det mesta och är ett vanligt inslag i många trädgårdar. Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten , välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Det finns flera olika sorters dekorsten att välja på. Marmorkross är stilrent och elegant, som ger en distinkt kontrast till naturens vackra färger.


Dekorsten trädgård

Sjösten används med fördel om man vill ha ett lite diskretare men ändå dressat utseende. Du kan enkelt designa din utemiljö och göra den tilltalande genom att anlägga stenade gångar och rabatter. Sten i olika färger hjälper dig att skapa intressanta effekter och garanterar att den ena trädgården inte är den andra lik.


Att lägga dekorsten är dessutom bland det lättaste du kan göra för att förnya i trädgården. Vi erbjuder ett utbud av stilfull skifferkross, sjösten och granitsten i olika nyanser. Skapa levande kontraster mot plattor eller husväggen med vacker dekorsten , granitkross elle sjösten.


Lägg stenen som dekor i blomlandet eller nära huset för att skapa en mer havsnära känsla. Stonefactory erbjuder dekorsten av sjösingel och granitkross av flera nyanser. Välj den sort som passar bäst för din trädgård.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Förändra din trädgård med dekorsten i olika mått och färger. Det blir både fint och är praktiskt eftersom det håller kvar fukten i marken.


En kontrast i trädgården Det är enkelt att förändra trädgården med dekorationsgrus. Dekorsten och grus från Byggmax. Ytterligare en fördel med dekorsten , eller flis, i framförallt rabatter, är att lösspringande katter inte tycker om att krafsa i den. Sten, flis eller singel längs husväggen gör också att du slipper fult jordstänk när det regnar. Från vår fabrik i Älvängen levererar vi dekorsten mm till de största bygghandlarna i Sverige, Norge samt Finland.


Här får du tips när du ska välja och köpa dekorsten och värt att veta om olika dekorstenar i trädgården. Med dekorsten kan du smycka din trädgård. Användningsområdena är många och det är endast din fantasi som sätter gränser!


Dekorsten trädgård

En grusgång av vacker dekorsten eller vackra markstenar? Kanske en mur som ett vackert blickfång som binder samman och ramar in. Låt dig inspireras av bilderna och kombinera, dra i från och lägg till tills du har hittat det rätta för din trädgård ! Mjuka tumlade stenar av vit marmor. Vita pebbles är mycket dekorativa tillsammans med växter, vatten eller bara som de är utlagda på terrassen eller balkongen. När planerna för ditt stenprojekt är satta, är det dags att köpa in stenen och transportera materialet.


För att göra det extra smidigt har vi samlat allt du behöver för din trädgård vårt stora sortiment. Utöver sten, finns alla typer av tillbehör, t. Sveriges största sortiment av sten samt kakel och klinker till hem och trädgård - dessutom till ett bra pris och en hög service. Som kund hos Stenbolaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg