måndag 31 december 2018

Snöraka bauhaus

Snöraka bauhaus

Då är detta den perfekta lösningen för dig. Krossat berg - Stoppar halkan! Denna produkt är tillverkad av krossat berg. Stenens speciella karaktär bidrar till att den bättre fryser fast i det kalla. Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation.


Snöraka bauhaus

Antalet uppdateras ca gång i timmen. Med hjälp av den ergonimska utformningen på skaftet skjuter du lätt snön framför dig till det stället där du kan skotta! Har du en stor yta som är svår att skotta ren? Ergonomiskt skaft i aluminum för lättare vikt och bra styrka.


Upptäck massor av aktuella erbjudanden och rabatter på Bauhaus ! Ta även del av butiksinformation och öppettider. Skotta snö på tak med snöraka. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål. Det billigaste priset för Fiskars SnowXpert Snöraka just nu är 3kr.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Teleskopisk snöraka med aluminiumskaft och plastblad. Idag finns omkring butiker i Sverige, samt en webbshop där delar av sortimentet kan köpas online.


Här kan man fynda allt från Ytterdörrar till växthus. Eller varför inte verktyg. Gedigna kvalitetsprodukter för både små och stora byggprojekt.


Snöraka bauhaus

Förmånliga priser både online och i butik. Vinterredskap för Sveriges avlånga lan från norr till söder. Vi behöver olika slags redskap under vintersäsongen och Fiskars erbjuder allt från härdade. Lätt och effektiv skyffel.


Aluminiumskaft med gummerat orange grepp. Blad i köldtålig plast med ”nonstick”-yta. Slitskena i aluminium med integrerad stålstav. Se öppettider, telfonnummer och övrig information.


Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Skaftet fortsätter ner genom bladet, vilket gör att det håller upp till tre gånger längre än konventionellt.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg