tisdag 11 december 2018

Det sociala livet i skolan socialpsykologi för lärare

Det sociala livet i skolan socialpsykologi för lärare

Ta kontakt med vännerna från skolan igen. Massor av foton och minnen! Skickas inom 1-vardagar. Göteborgs Universitet. Det sociala livet i skolan Socialpsykologi för lärare.


Det sociala livet i skolan socialpsykologi för lärare

Sociala relationer, konflikthantering och ledarskap för gymnasielärare LGK30G. Kapitlen handlar bland annat om grupper, grupputveckling, normer, grupptryck, lärarens ledarskap, social identitet, prosociala beteenden, konflikter och mobbning. Det finns inga omdömen till denna titeln. Grupprocesser och social påverkan både i och utanför klassrummet har betydelse för det sociala klimatet och för hur elever och lärare uppträder. Läraren ska också arbeta aktivt med värden och normer.


För att kunna påverka grupper på ett professionellt sätt är kunskaper i socialpsykologi en väsentlig grund. Både elever och lärare är intensivt involverade i sociala interaktioner och gruppsammanhang. Den här boken ger lärare underlag och redskap för att hantera grupper och belyser lärares värdepedagogiska praktik, dvs.


Boka nu betala senare, gratis avbokning. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och privathem. Pedagogik och didaktik. Linköpings universitet.


Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Lärares arbete påverkas i hög grad av det sociala samspelet i klassrummet. Robert Thornberg, fil dr i pedagogik, har skrivit en grundläggande bok som sammanfattar forskningen kring bland annat grupper, auktoritet, identitetsbildning, konflikter och mobbning, och relaterar den till lärares arbete med normer och värden.


Envíos gratis a partir de 19€. Lärare måste utöva sitt pedagogiska ledarskap med omsorg. Du slipper tänka på det , vi sköter allt! Du kan hämta tillbaka den inom mån så länge den är osåld.


Priset beror på bokens skick och nypriset (marknadspriset) vid säljtillfället. Skulle boken vara i godkänt skick får du i dagsläget 1kr för boken och 1kr i slitet skick. Fraktfritt över 1kr Alltid bra priser och snabb leverans. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. Allt det där jag sa till dig var sant bok - Amanda Svensson.


Amigos uno Allt-i-ett-bok ebok - Monika Saveska Knutagård. Read reviews from world’s largest community for readers. Köp begagnade böcker på Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg