fredag 21 december 2018

Dexter trelleborg logga in

Dexter trelleborg logga in

Ni måste ha ett medborgarkonto i Dexter. Information om hur ni ansöker om ett medborgarkonto finns i dokumentet Ansökan om medborgarkonto. Välkommen till Dexter. Du har nu kommit till välkomstsidan för Dexter.


När du inte har loggat in med användarnamn och lösenor får du allmän information från kommunen om Dexter. Du kan välja att läsa information om de olika verksamheterna genom att välja verksamhet i plocklistan längst ner till vänster. För er med äldre skolbarn kommer Dexter att finnas kvar ytterligare en tid vad gäller frånvarohantering och det är samma inloggningsuppgifter som tidigare. Motala kommun har elevsystem för närvarorapportering, individuella studieplaner och betyg med mera.


Inom grundskolan, särskolan och gymnasiet heter systemet IST Administration. Inom Komvux och Svenska för invandrare (SFI) heter systemet Dexter. Här hittar du länkar till sidor där du som vårdnadshavare eller elev kan logga in. Om du loggar in med bara lösenord har du begränsad tillgång till våra e-tjänster Med e-legitimation kan du använda alla e-tjänster. I Vklass kan du följa elevens skolgång, se närvaro, betyg och resultat.


På startsidan väljer du det barn som du ska lägga schema för. Dexter ger möjlighet till kontakt mellan dig och skolan. Manual för medborgarkonto i Dexter (pdf, MB) Vårdnadshavare till barn över år. Du som vårdnadshavare har rätt till ett medborgarkonto fram till dess att ditt barn fyller år.


Den dagen förlorar du automatiskt din behörighet i Dexter. Itslearning och Dexter. I Kramfors kommun har vi itslearning som lärplattform i all grundskole- och gymnasieutbildning. Vklass är en skolplattform för elever, lärare föräldrar och skolledning.


Dexter trelleborg logga in

Instruktion för användning av Dexter. Självservice På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter. Sök på Dexter , eller via de här direktlänkarna: App för frånvaroanmälan för iOS eller för Android. För att kunna logga in i appen behöver du ett användarnamn och lösenord. Det är samma användarnamn och lösenord som till Dexter.


Dexter är en e-tjänst där du har möjlighet att registrera sjukfrånvaro. Rökning är ofta den första substansen som unga debuterar med. Kampanjen Tobaksfri skoltid vill uppnå rökfria skolgårdar och en tobaksfri skoltid. Du får uppgifterna av kommunen så snart ditt barn har påbörjat sin placering på förskolan eller fritidshemmet. Söker du information om Dexter , som används i Motala kommun?


På Skånegy hittar du information om gymnasieskolor och program i Skåne och västra Blekinge. Klicka här för att komma dit. Hitta utbildningar du är intresserad av genom att välja program.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg