torsdag 13 december 2018

Klädstång barn

Köp online med fri frakt! Ta kontroll över dina kläder och accessoarer med hjälp av våra klädhängare, klädstänger och klädställningar. Med klädhängare och klädställning är det. Klädstång från Kids Concept.


Tillverkad av vitmålat trä med en dekorativ stjärna längst upp. Praktisk möbel till barnrummet eller hallen där ditt barn kan hänga upp sina kläder och ställa sina skor på. Galgar medföljer ej, dessa säljs separat. Bredden går att justera och anpassa efter behov. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag.


Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. En klädstång gör sig lämplig i flera olika rum i ett hem, men de vanligaste är att man placera dem i sovrummet och hallen. Om du väljer en klädstång med hyllplan kan du dessutom förvara skor på ett och samma ställe. Vad tråkigt att läsa att du inte är nöjd med din klädstång. Stilren klädställning med praktiskt förvaringsutrymme.


Klädstång barn

Här kan ditt barn själv hänga upp sina favoritkläder, ställa skor på bottenhyllan, hänga väskor och accessoarer på krokarna på sidan av klädställningen och ställa fina leksaker eller gosedjur på översta hyllplanet. Detta är en stilren klädstång med skohylla från Kids Concepts serie Star. Utöver det praktiska är klädhängaren också en otroligt snygg inredningsdetalj för barnrummet eller hallen. För skor och små trevliga galgar till de mindre barnen finns smidigare hängare med hylla. Kika till exempel på vår populära Kids Concept klädstång som med sin underbara design passar in perfekt i barnens rum eller som en extrahängare i hallen för barnens kläder.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt.


Klädstång barn

Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Fyll i din e-mailadress och få de senaste nyheterna och de fina erbjudandena direkt i din inkorg! Du kan när som helst avregistrera dig. Ge ditt barn en stilren klädförvaring med denna funktionella Klädhängare i Vit från svenska märket Jox. Ställning med en klädstång och en skohylla.


Passar lika bra i alla rum. Perfekt för att hänga upp barnens kläder. Matcha med andra delar från märket. Vad du får: – x Klädhängare. Hängarna följer inte med.


Klädstång barn

Rusta - Mycket för pengarna. Skapa ett trivsamt och personligt hem! Danska Oliver Furnitures har två charmerande serier med stilrena möbler i klassisk skandinavisk stil för både vuxna och barn : Seaside och Wood Collection. Klassiska kökssoffor, tallrikshyllor, matbor stolar, byråer, hyllor och rymliga garderober.


Barnmöbler och sängar för alla åldrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg