onsdag 26 december 2018

Hitta mina vänner platsen är inte tillgänglig

Din vän är inte inloggad i Hitta mina vänner på den enhet som du söker efter. Enheten befinner sig i ett land eller en region där Apple inte erbjuder den här funktionen. Funktionen kanske inte är tillgänglig i alla länder eller regioner på grund av tekniska begränsningar eller den lokala lagstiftningen.


Om du inte vill att dina vänner ska se din plats i Hitta mina vänner kan du sluta dela från appen på din iOS-enhet eller på iCloud. Dina vänners platser visas fortfarande för dig, men för dina vänner visas Platsen är inte tillgänglig när de försöker hitta dig.

Om Platsen är inte tillgänglig visas under en väns namn kan du be vännen att se till att enheten delar hens plats : Är online (påslagen och ansluten till ett datanätverk, till exempel 3G, 4G, LTE eller Wi‑Fi). Du är intresserad av Hitta Mina Vänner Platsen är Inte Tillgänglig Besök sedan vår hemsida nu ☝ ⚡Gratis kasinospel ges bort. Efter att Hitta Vänner ett tag fungerat OK på min lur, la den helt av i kväll, men fungerar fint på mina två Mackar. Mina vänner finns där, men appen signalerar inte ens Platsen är inte tillgänglig på någon av dem - helt tomt! Dessutom låser sig telefonen på vissa sidor och ibland räcker det med att trycka på startknappen så.


För några veckor sedan blev Platsen ej tillgänglig för alla mina vänner utom två i appen Hitta vänner. Däremot är min plats tillgänglig för alla dem.

Har hört med de andra och de har inte gjort sina platser ej tillgängliga för mig. Vad jag förstår kan jag bara göra min egen plats ej tillgänglig i. Så här använder du den. Skaffa appen om du kör IOS 8. Dela din plats : Markera kryssrutan Dela min platsinfo.


Sluta dela din plats : Avmarkera kryssrutan Dela min platsinfo. Texten Platsen är inte tillgänglig visas under ditt namn i appen Hitta min (eller Hitta mina vänner ) på dina följares enheter, som om din enhet är avstäng i flygplansläge eller bara offline. Håll alltid kontakten med familj och vänner Safe24! Lägg till dina nära och kära i dina cirklar för att veta var de finns när du behöver dem. Det här kan du göra med Safe24: – visa den exakta platsen din familj och dina vänner är på kartan – bläddra genom deras resehistorik – få.


Bara skicka dem en inbjudan via text. När de svarar med ett ja, deras ikon visas på appens kartan. Hitta mina vänner använder mobiltelefon torn triangulering för att hitta dina vänner , oavsett var de befinner sig eller på väg.


People Finder Hitta mina vänner kan du hitta folk med alla telefoner, oavsett om det är en smart telefon. Om detta är anledningen kan spårning istället meddela ” plats inte tillgänglig ” istället för ”offline”. Ja, det beror på en mängd olika saker som vi förklarat tidigare.

I den perfekta situationen är de extremt noggranna, men situationen är inte alltid perfekt. När jag kollar i utforskaren finns mycket riktigt inte mappen kvar. Vad kan ha hänt och vad ska jag göra åt det? Igår funkade det utmärkt. Samma gång måste du uppgradera iOS-versionen till den senaste tillgängliga versionen.


Aktivera Dela mitt läge. För tillfället, Hitta mina vänner är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn.


HP Instant Ink är en prenumerationstjänst som skickar dig bläckpatroner innan du behöver dem baserat på ditt antal utskrifter och bläcknivåerna. Du kanske inte får en bläckpatroner varje månad. Om du skriver ut många sidor kan du få flera bläckpatroner i månaden levererade. Hitta vänner är en tjänst där man kan låta sina vänner se var man befinner sig geografiskt och även se var de befinner sig om de godkänner det.


Den har tidigare bara funnits som app till iOS men nu kan man alltså följa sina vänner i en webbläsare direkt på datorn. Nu är det integrerats med iCloud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg