fredag 14 december 2018

Dubbelfalsat plåttak

Ledande tillverkare av tak. Se Plannjas utbud av plåttak här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Ett seriöst plåtslageri kan inte lämna garanti på att plåttaket håller tätt, om någon annan firma monterat falsfästen i efterhand på taket. Klammerinfästningen av plåttaket är normalt beräknad att enbart motstå de lyftkrafter som väder och vind utsätter taket för på aktuell ort med hänsyn till läge och byggnadens höjd. Vi rekommenderar detta alternativ åt byggare som uppskattar ett minimalt underhållsbehov och ett tidlöst utseende.


Av våra takmodeller är det just dubbelfalsat plåttak som kräver minst underhåll och det levereras alltid färdigt monterat. Dubbelfalsat plåttak passar såväl egnahemshus som andra typer av fastigheter. Vi väljer Falsat som leverantör av våra plåttak sedan lång tid tillbaka då dom levererar en produkt med bra kvalitet som dessutom är väldigt lätt att arbeta med.

Nu kan du välja den senaste trenden inom tak. Plannja Trend är ett lättmonterat klicktak som ger ditt hus ett extra lyft. Ett förstklassigt plåttak ! Följande beskrivning av montage kräver att installationen sker på dubbelfalsat plåttak.


De firmor som finns hinner inte med allt arbete. Korrugerade plåttak tillverkas i fabrik och håller inte vatten lika bra som dubbelfalsat handslaget plåttak. Temperaturdifferens kan vara så mycket som 1grader Celsius på ett plåttak.


Vid dubbelfalsad plåttäckning kan tjockleken mm väljas. Språngbleck och hängränna. Kollar runt på plåttak till min utbyggnad.


För att få så högt i tak som möjligt är jag på jakt efter plåttak som klarar de där 6-graderna lutning. De vanliga plåttaken , som ser ut som tegeltak, har ju alla en rekommenderad lutning på minst grader. Tegelimitation är till exempel dyrare än TPmedan dubbelfalsad plåt är ännu dyrare. Väljer du falsat plåttak blir det dyrare eftersom plåtslagaren får mer jobb, plåten måste bearbetas både på plats och i verkstaden eftersom den ska skarvas ihop genom falsning, säger Jonas Andersson. För det första består dagens plåttak av flera skikt och är profilera för det andra är den åtskilligt tunnare och för det tredje mycket lättare.


I jämförelse med tegel är många typer av plåtar tio gånger lättare. Ett plåttak av aluminium väger inte mer än kg per moch en stålplåt cirka 5-kg per m2.

Handfalsad takplåt är en klassiskt vacker, men dyr, takbeläggning. Vårt FALSAT PRO tak som vi själva. Infästning av falsfäste FF mot bandtäckt plåt. Så att räkna på pris för att lägga plåttak är inte bara en engångshandling utan något du bör se på i ett längre perspektiv och alltså komma ihåg både underhåll och livsläng kontra pris för plåttak.


Mer om underhåll av plåttak samt tips hittar du under vår sektion takplåt. För montage av FF på Plustak - placera KLO över falsfästet och återmontera bult. Ser ut som bandtäckning och Falsat plåttak , montering för gör det Självare. Support från leverans till färdigställande! Tak, beslag, infästning, ventilationshuvar, skorstenar för kamin, vluftare, takrännor och stuprör.


Fram till dess dominerades marknaden av smidd plåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg