torsdag 27 december 2018

Doslock med ledningsuttag apparatdosa

Doslock med ledningsuttag apparatdosa

Doslock med ledningsuttag. Du kanske även är intresserad av. Apparatdosa med regelfäste ELKO För montage på stål- och träreglar. Se alla relaterade produkter. Gå inte miste om bra erbjudanden!


Doslock med ledningsuttag apparatdosa

Täcklock för infällda apparat- och kopplingsdosor. Snäppfästen för enkel fastsättning i dosan. Passar till apparatdosor som ofta sitter där du tagit bort tillexempel en strömbrytare eller uttag.


Dosan är försedd med roterande monteringsring. Den medföljande distansringen används vid enkelgips (mm). Ringen avlägsnas när dosan monteras i dubbelgips (mm). Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen.


Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med. Rör elarbetet delar av den fasta installationen som takarmatur, vägguttag eller strömbrytare, ska du avlägsna propparna (säkringarna) eller slå av huvudströmbrytaren. Snabba leveranser, gigantiskt. Ledningsuttag för installation av en utanpåliggande kabel. För skruv- eller snäppfastsättning.


När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. DOSLOCK APPARATDOSA SKRUV ABB. Vi erbjuder ljuskällor, elinstallationsprodukter samt armaturer för både verkstaden och hemmet.


Doslock med ledningsuttag apparatdosa

Levereras med tätningsdamask för kapslingsklass IP44. Har googlat, sökt, kollat e-butiker etc. Elen är utbytt gissningsvis på 70-talet, och som kopplingsdosor används en modell med mm diameter och som har doslock med metallfjäder.


De flesta av de gamla locken har hamnat i soporna vid senaste renoveringen då de var övermålade och skamfilade. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hänga med. Specialerbjudanden, rabatter och de senaste nyheterna. Dosa av vit självslocknande termoplast för utanpåliggande montage på vägg eller apparatdosa.


För anslutning av två kablar max ledningsdiameter mm. Jag var med Ulf och Henrik, de två jag är med mest, ut till Bön. Extra förstärkt gummikabel med olje- och väderbeständigt hölje. Ställ en fråga om denna produkt.


Lagerstatus I lager Info. Gelia A5är ett doslock för kopplingsdosor. Locket är utrustat med ledningsuttag och monteras med snäppfastsättning.


Tekniska data: Utförande Fjäderlock Färg Vit Diameter 1mm Liknande produkter - Proffsmagasinet. Tillbehör som passar till apparatdosor, kopplingsdosor och andra eldosor. Leverantörer som Elko, Etman, Schneider Electric.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg