onsdag 5 december 2018

Dekorplast marmor

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gör möbler och inredning persoliga med dekorplast ! Med dekorationsplast från d-c-fix kombinerar du enkelt perfekt funktion med en tilltalande design. Kontaktplast, självhäftande dekorplast. Används i heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar, hyllplan m. Vill du ta bort kontaktplasten igen gör du det enklast genom att värma den lite försiktigt med en hårfön.


Dekorplast marmor

Dekorplasten bör sitta på släta och blanka eller halvblanka ytor. Stickyfronterna är i motsats till vanlig dekorplast helt PVC-fri, materialet är mjukt och smidigt att arbeta med och av hög kvalitet. Allt detta gör att det är mycket lätt att montera. Det är billigt och enkelt att välja dekorplast när man vill göra om hemma. Vi säljer plastfolie på rulle och sen kan du klippa ut önskade bitar ur den.


Du kan snabbt ge gamla möbler, badrumskakel eller köksluckor en ny, fräsch och modern look. Klistra enkelt på dekorplast och det känns som nytt igen. Med självhäftande plast kan du också dölja ytor som t. Man kan få plast i storleken cirka en halv kvadratmeter för mindre än 1kronor, och plasten kan man sedan skära eller klippa ut själv och eventuellt även rita på för att hitta rätt form för ens eget syfte med plasten. Att inreda med marmor är omåttligt populärt – materialet syns på allt från bänkskivor, bord och golv till ljuslyktor, lampor och brickor. Marmor är både klassiskt och hållbart, och därför är det lätt att förstå att många vill ha det i sina hem.


Dekorplast marmor

Självhäftande stenmönstrad dekorplast Marmor vit. Rutor och instruktioner på baksidan. Eventuella vek på sidorna kan förekomma.


Färgen kan variera då det är svårt att återspegla exakta färgnyans i bilder. Vid köp över meter skickar vi allt i en rulle. Denna dekorplast har en slät yta. Har du tidigare använt dekorplast , kontaktplast eller vinylplast så kommer du att älska Stickyfront. Ytan kan självklart att rengöras ordentligt.


För den dagliga rengöringen rekommenderar vi att bara använda en fuktig trasa. Vattenavvisande yta tillverkad med PVC material för lång hållbarhet. Vår dekorplast är marknadens bästa självhäftande vinyl som har lång hållbarhet och är enkel att montera även för en nybörjare. Du väljer själv hur lång bit du vill ha och bredden är alltid 122cm bred.


Se till att underlaget är torrt och rent. Produkten kan tas upp och appliceras åter om du inte är nöjd med resultatet, förutsatt att detta görs någorlunda direkt efter den första applikationen. Efter ett dygn uppnår limmet full styrka och sitter säkert på plats.


Vi säljer dekorplast från en av Europas mest välrenommerade leverantörer – Linea Hogar Deco. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Då kan dekorplast vara något för dig!


Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg