tisdag 25 december 2018

Kulturhuset barn

Under byggtiden har våra bibliotek flyttat till andra platser. Kulturhuset Stadsteatern - För alla barns rätt till kultur. Till oss kan du komma och se en utställning, måla, läsa en bok, dansa eller gå på teater. Här hittar du hela teaterprogrammet och biljetter till alla våra teaterföreställningar. Hit kan du komma och se en konsert, fika, dansa, läsa en bok, spela gitarr eller gå på teater.


Då flyttar större delen av verksamheten in på andra platser i Stockholm.

Både på skoltid och på fritiden. Varmt välkommen till oss! Gå på teater eller en konsert, besök något av biblioteken, se en dansföreställning, se på konst och mycket mer!


Bläddra i vårens program här eller hämta i kulturhuset. Ta del av programmet för barn och unga. Workshops, konserter och teaterföreställningar. Här kan du gå på konserter, uppleva teater- och dansföreställningar för alla åldrar, lyssna till spännande föreläsare och delta i möten och konferenser.


Parken runt kulturhuset är en plats att trivas i. De stora träden, de slingrande stensatta gångarna och de låga murarna leder dig fram till kulturhusets entré.

Provsitt Eric Therets magnifika granitstolar och se Kjell Lundbergs betongfigurer. Barnen kan leka i båtskulpturen och pröva labyrintens mystiska gångar. Välkommen till Mölnlycke kulturhus mitt i centrum. Så gott som varje dag händer det något i kulturhuset. Du som är nyanländ och har frågor kan få information och vägledning av samhällsvägledare i Skarpnäcks kulturhus.


Du behöver inte boka tid utan kan bara komma förbi. Vi finns på plats onsdagar klockan 15–18. Grästorps kommun har ett modernt och inbjudande kulturhus , mitt på torget i centrum, där du kan ta del av olika typer av kultur. Här finns även turistinformation med Infopoint. Haninge kulturhus har ett bibliotek, en konsthall, kulturrum för scenkonst och en foajé med café och tidningshörna.


I biblioteket finns cirka läsplatser och några grupprum. Mitt i Markary mittemot tåg-och busstationen hittar du vårt kulturhus – en levande mötesplats för människor i alla åldrar. Please be aware that Nässjö kommun cannot take responsibility for the accuracy of the translation. I Rättviks kulturhus finns en automat med möjlighet att köpa varma drycker för en mindre summa pengar. Om du vill kan du köpa till en chokladbit.


Hörsalen och Mötesrummet. Det är viktigt att upptäcka eventuella inlärningssvårigheter tidigt och då göra en insats. Och barnens utbildning behöver ske i hela samhället, säger hon.

Huvudingång till café Fika! Folkets Bio Umeå och Vävenscenen. Entréns öppettider är anpassade till när Fika och Stadsbiblioteket har öppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg