onsdag 26 december 2018

Lyxig helgmat

Här hittar du massor av snabba och enkla recept på härliga helgmenyer och trerätters middagar. Helgmat får gärna vara lite extra god och lyxig. Lyxig helgmat för en billig peng. Ekar det tomt i plånboken?


Ingen fara – god mat går att fixa ändå. Här är några av våra billiga,. Här finner du recept som ger äkta helgkänsla. Med lite finare råvaror och våra inspirerande recept kan du bjuda in vännerna på en härlig och. Här hittar du de lyxiga recepten som serveras när det är något extra som ska firas, kanske födelsedag eller nyårsafton.


Nu är det helg och då kan man allt unna sig lite lyxig helgmat. Vi slog på stort och köpte lövbiff och gjorde egen bearnaisesås. Allt blir så mycket godare om man inte äter det för ofta och lövbiff för mig är verkligen lika med lyx.


Lyxig helgmat

Tio rätter står för 6procent av svenskarnas helgmat , och den absoluta favoriten är kött med tillbehör. Sugen på att laga något lyxigt till helgen, men inte lika sugen på att sabba din diet? Njut av en lyxig trerätters som går snabbt att göra och som innehåller få ingredienser. Snabbt, gott och enkelt helt enkelt. Oavsett vad man väljer att servera för mat på lördagskvällen ska den vara vällaga och passa när man vill ha det lite festligare.


Här hittar du enkla recept på god och lyxig mat till lördagen som passar bra om man vill unna sig det lilla extra till lördagsmiddagen eller om man ska ha fest. Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt. Fräscht lyxig helgmat.


Det här receptet måste jag bara dela med mig av. Det är snabbt, enkelt, nyttigt och lyxigt. Perfekt bjudmat så här på lördagen.


Blåmusslor är ekovänlig, snabblagad mat som ändå ger härlig helgkänsla. Här i krämig gräddsås till nykokt pasta. Här kommer receptet på vansinnigt god halstrad tonfisk.


Lammfilé med rostade jordärtskockor och balsamicosky. Pasta med röd pesto och scampi. Chèvrefylld lammytterfilé med rostad sötpotatis Marinerad och stekt lax. Fylld grekisk kyckling. Ugnsbakade havskräftor med en smak av Asien.


Till helgen, på födelsedagen eller vid andra festliga tillfällen är det perfekt med lite lyxigare , men även lättlagade recept. Som festmat är en buffé är alltid uppskattat, plockmat ger gästerna en möjlighet till mingel. Servera gärna en välkomstdrink när gästerna ankommer, glöm inte bort att ha alkoholfria alternativ! Mycket lyxigt och gott recept på lammstek som steks i ugnen med ett täcke av örter.


Lyxig helgmat

Steg-för-steg-beskrivning av receptet med bilder. Tid: timmar Ugnsstekta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg