måndag 10 december 2018

Daiwa lexa spö

Bekanta dig och köp nu! Happy Angler är nordens största fiskebutik på nätet. Se vårt urval och låga priser.


Alla modeller är designade för nordiskt fiske och våra största nordiska rovfiskar. Fraktfritt över 500:- Se villkoren. Spöna är utrustade med högklassiga hållbara SiC-spöringar.

Nya fantastiska Lexa - spön ! Och jag säger WOW WOW det är det bästa spö jag har jerk jag har fiskat med som jag tycker ni ska kolla närmare på borde test fiska med om ni är ute efter jerkspö. Spöna har Daiwas V-Joint, vilket innebär att holken har perfekt passform och därmed hållbarare. Riktigt fina spön till rätt pris!


Slitstarkt EVA-handtag och läckra detaljer, original Fuji rullfästen. Alla Daiwas Lexa -modeller är designade för nordiska fiskeomständigheter och våra största nordiska rovfiskar. Lexa Jerkbait är ett traditionellt jerkspö med vilket du enkelt kastar både jerkar och gummifiskar. Från vårt utbud av spön för inkapslade- och multirullar hittar du spön från Berkley, Ugly Stik, D.

Färgerna på spöna har tagit inspiration av de nordiska flaggorna, så dessa spön har inte. Klingan slimma snabb och samtidigt förlåtande, tillverkad av en lätt grafitblandning med HVF (High Volume Fibers). Tar man tex en reel eal så väger de ca 145g och då blir det lätt svampigt o man missar fisk i mothuggen. Så därför köpte jag detta och är huuur nöjd som helst. Kullmer med finfrisyr, finspö, finrullen och fintröja.


På senare år har de satsat en hel del på gummi beten och hårdbeten av hög kvalitet. Daiwa – Lexa Predator 1″ -150g multi. Alla spön är tillverkade runt en högkvalitativt HVF-kolfiberklinga och utrustat med ett Fuji rullfäste och SeaGuide spöringar. Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken. Serien består av gäddspön tillverkade och designade för den skandinaviska marknaden.


Det här är Swedish Edition! Spöt är designat med den svenska flaggan i åtanke och går i de fina färgerna blått och gult. Rullarna har stativ i aluminium som är ergonomiskt och kompakt, krökt vev samt ergonomiskt stjärnhjul som ger dig en enkel och smidig åtkomst när du vill reglera bromsen under fighten. DAIWA LEXA POWER HANDLE Extra kraftig vev med en extra stor vevknopp och motvikt för bästa balans. Passar till Lexa 3och 400.


Samma kostym som den gamla Lexan men inuti är den full av uppgraderingar. Eller vad sägs om rostfria drev samt 6st rostfria kullager. Lägg därtill samma grymma broms som tidigare på 10kg så har du en gäddrulle av rang!

I denna serie finns det både haspel och spinnspön. Här finns det lite kralligare spön , det tyngsta är klassat för 1gram och det finns rena jerkspön här. Påminner om gamla klassiska Lexa men under skalet är det mesta nytt.


Nya rostfria drev tillsammans med en ny typ av rostfria (CRBB) lager eliminerar alla galvaniska spänningar och borgar för en rulle som kommer hålla! Deras egna varumärken heter Zaion och Z-SVF, vilka de påstår ska ha en hållbarhet som till och med överträffar metall. Deras spön tillverkade av detta material är svåröverträffade när det kommer till flexibilitet, lätthet och hållbarhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg