tisdag 4 december 2018

Grenuttag med strömbrytare

Med hjälp av vår lampguide hittar du rätt lampa för ditt hem – Tingstad. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image.


Kolla in vårt sortiment. Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service!

Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen.


Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Grenuttag med och utan brytare. Jordat, med snedställda och petskyddade uttag.


RKK-kabel (H05VV-F) x mm², A. Vitt grenuttag med strömbrytare ! Deltaco Smart Home Strömbrytare , WiFi 4GHz, Energiövervakning, 10A - Vit.

Någon som vet var man kan hitta ett grenuttag (list) med strömbrytare för varje uttag? Jordat grenuttag med överspänningsskydd tillverkat i aluminium med stöttåliga plastdetaljer. Skyddar mot spänningstoppar på elnätet. LED-indikator och belyst strömbrytare.


Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med. Rör elarbetet delar av den fasta installationen som takarmatur, vägguttag eller strömbrytare , ska du avlägsna propparna (säkringarna) eller slå av huvudströmbrytaren. Se SKU-specifikationerna för mer information).


Anger villkor för överbelastning baserat på de användardefinierade larmtrösklarna. Varnar användare för potentiellt överbelastade kretsar. Skalbar plattform för styrning och övervakning med övervakning av enheterna i realtid och omedelbar meddelanden om olika händelser. Säkerställer att inga.


Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Svart 6-vägs grenuttag från Voltomat! Gör det smidigt för dig att kunna placera dina föremål var som. Detta 6-vägs grenuttag med strömbrytare passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, bordslampan eller annat valfritt föremål.


Köp ett grenuttag med det antal kontakter du behöver och den sladdlängd du vill ha. Vi har förstås grenkontakter med eller utan strömbrytare som du kan välja mellan.

Köp ditt nya grenuttag hos oss på MediaMarkt. Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg