måndag 3 december 2018

Kris kriminellas revansch i samhället

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Han är även utesluten ur organisationen. Vill hjälpa kriminella med ny start.


Vad är kamratföreningen KRIS? Söker du kriminellas revansch i samhället ? Detta är en helt separat organisation utan koppling till Kristna själavårdsinstitutet. KRIS är en fullt laglig organisation oavsett enligt dig nej eller ej. En kamratförening bestående av före detta kriminella och missbrukare hjälper människor som friges från fängelse att hålla sig borta från kriminalitet och droger genom att erbjuda dem ett nytt, hederligt och drogfritt socialt nätverk.


Hej alla KRIS -medlemmar. Ett par tusen medlemmar är ni som får vår tidning Vägen UT och har möjlighet att vara med på alla KRIS verksamheter och aktiviteter runt om i landet. Kriminellas revansch i samhället - KRIS.


Och ni är många i landet! Detta medför en kostnad också och er medlemsavgift täcker en del av detta. Grundidén är att Kris möter upp den som friges efter ett fängelsestraff.


Ofta friges interner med endast en kasse och en telefonbok fylld med gamla polare. Hitta och få information om kriminellas revansch i samhället kris - i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Det närmaste ligger 4meter bort, P-Plats. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Kris kriminellas revansch i samhället

Samtliga respondenter är män som alla har missbrukat droger och där fyra av fem har varit intagna på anstalt vid ett flertal tillfällen. Värnamo) är en ideell förening. Då och då hör jag om KRIS , kriminellas revansh i samhället. Jag kollade in deras hemsida men jag lyckas inte förstå vad det är de pysslar med.


Men nu ska föreningen starta upp igen, något Jönköpings-Posten tidigare rapporterat. I Jönköping har vi massa personer som har vår bakgrun vill starta och inte känner varandra. Förbundsordföranden tillika ordföranden för Halmstadsföreningen Paul Barath har uteslutits och polisanmälts.


Detta rapporterade Hallandsposten om igår. Enligt den till förordnade ordföranden Germay Woldu har Paul Barath brutit mot allt Kris står för. Lokalföreningens funktion är att, på orter där KRIS bedriver verksamhet, utveckla lokal ungdomsverksamhet som leder till att Unga KRIS syften uppfylls.


En lokalförening ska bestå av minst fem medlemmar. Genom att bli medlem i din lokala Unga Kris förening så får du tillgång till gratis aktiviteter, gemenskap och det stöd du behöver. Emils personliga resa Se när Emil, år, för första gången berättar sin life story: En historia om hur Unga KRIS hjälpte honom bort från kriminalitet och missbruk. KRIMINELLAS REVANSCH I SAMHÄLLET.


Kris kriminellas revansch i samhället

Det var en psykiatriker som hörde av sig och bad oss att öppna”, säger Ricky Holmqvist, verksamhetsansvarig på Kris i Västerås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg