måndag 4 april 2016

Modulskorsten pris

Den utvändiga skorstenshuven och infästningen finns i svart eller tegelröd färg. Modulskorstenar från Premodul är en helhetslösning. Vi erbjuder ett rimligt pris och års garanti. Alla komponenter är CE och TÜV certifierat.


V2) säkerställer en mycket lång livslängd.

Vår materialtjocklek på 0. Naturligtvis även en mycket hög temperaturbeständighet från 6grad Celsius. En isolerad modulskorsten med prisgaranti! Läs mer om förutsättningarna för prisgarantin här. Mer information om skorstenar.


Denna isolerade modulskorsten är av hög kvalitet och tillverkad av korrosionsbeständigt rostfritt stål 316L. Skorstenar Allt som kan behövas för en lyckad skorstenslösning.

Se enskilda produkter för information om mått och dimensioner. Vi köper direkt från den tyska tillverkaren och kan därför alltid hålla högsta kvalité till bästa pris. Rostfri modulskorsten REC Alkon. Skorstenen är anpassad för rökgaser från eldning med gas, lättolja, ved eller pellets- både våt drift (kondens bildas i skorstenen) och torr drift. Det ska vara enkelt att räkna ut vilka delar som behövs och hur mycket rör det går åt till din skorstensinstallation.


Fyll i dina måttuppgifter, så får du en komplett skorstenlösning med pris. Klicka på länken nedan för att öppna skorstenberäknaren. Ved är både förnybar och inhemsk vilket har många fördelar.


NVI, Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. Modulex Classic Skorsten är en säker och välbeprövad modulskorsten till rätt pris ! Kontakta oss på Inlandets Skorsten och Kamin så hjälper vi dig! Schiedel Rondo Parat är färdiga våningshöga modulskorstenar i olika längder från till meter. Som snabbt och enkelt monteras med hjälp av lyftkran. Köp produkter för skorsten och skorstensrenovering till lågt pris ! Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering.


Isolerade modulskorstenar.

Våra modulskorstenar ger dig en lösning för hela huset till rätt pris. Nordic Heating erbjuder marknadens mest prisvärda modulskorsten : BIOMODUL. Köp en prisvärd modulskorsten i byggsats som är lätt att. Priset gäller vid köp av angivna skorstenspaket (se vägledande prislista under ”Ladda hem”). Givetvis kan du även få permeter i andra färger (pristillägg).


För det anger du bara anger vilken färgkod (RAL-kod) du önskar få permeter lackad i. Jag tar dock tacksamt emot tips om schyssta försäljare av andra rostfria schaktfria modulskorstenar till bra pris också. Problemet för mig är alltså att den leverantör som finns nära mig har ett eget påslag utöver rek- pris på typ. Jag har hört att vissa återförsäljare t. Detta känns som ett bra pris. Han räknade med att det skulle ta dagar. Han sa att det är väldigt ovanligt numera att folk murar skorsten.


Nästan alla sätter moduler. Min sotarmästare sa samma sak, han tyckte även att modulskorstenar är en bättre skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg