fredag 22 april 2016

Menorca tips

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt.


Under våra tips presenterar och delar vi med oss utav det som vi tycker är bäst och aktuellt på Mallorca just nu.

Vi ger er våra personliga favoriter blandat med information som kan vara kul att känna till vid ett besök på Mallorca. Om du kombinerar vistelsen med några dagar på grannön Mallorca , så tar du dig mellan öarna med båt eller lågprisflyg. Lust auf Urlaub in Spanien, fernab von Massentourismus, in authentischen Landschaften, an einsamen Buchten und kilometerlangen Sandstränden oder unterwegs auf einem der schönsten Fernwanderwege Europas?


Terasserna är byggda in i berget vilket ger en fantastiskt känsla och en ännu bättre utsikt. Jag njöt verkligen av livet varenda sekund jag spenderade här. På fredagar och lördagar förvandlas detta sedan till en nattklubb när solen har gått ner.


Ni hittar min Menrocaguide med en massa tips på stränder och restauranger här.

Generellt kan man säga att de badvänligaste orterna ligger på södra Menorca. En del hotell stänger för vintern (ungefär november till april). Vings resor till Menorca.


Balearerna tillsammans! Du får också välja mellan en lång rad hotell, här finns såväl lägenheter som hotellrum, i alla olika prisklasser. Kring hela ön hittar du badvikar med kristallklart vatten, vissa når man bara med båt eller till fots.


I stort sett hela ön är naturskyddad och har utsetts till biosfärreservat av Unesco. Trekking, mountainbike och ridning. Högsta punkten, Monte Toro i mitten av ön, är 3meter över havet. Därifrån har man bra utsikt över hela ön och då ser den tämligen platt ut.


Men de flesta ligger svårtillgängligt och nås enklast med mountainbike. DN Resor hoppade upp på cykelsadeln i jakt på öns bästa playa. Om du reser till Mallorca i juli och augusti bör du boka boende i förväg eller kontakta en resebyrå i Palma eller på flygplatsen. Huvudort är Mahón (på katalanska Maó).


Menorca har några av Medel­havets finaste stränder. Wichtige Infos über Menorca.

Und damit die perfekte Insel für einen Wochenendtrip oder einen entspannten Strandurlaub. Ska du resa till Mallorca ? Jag har varit på Mallorca flera gånger och här har jag samlat mina bästa tips på hotell, restauranger, hur man tar sig runt, sevärdheter och stränder. Här delar de med sig av sina bästa tips på saker du inte bör missa när du reser till Mallorca. Mallorca - Information om hotell, resor, sevärdheter och nöjen i Mallorca. Mycket tips för dig som planerar att besöka Mallorca.


Chartersäsongen är mellan maj och oktober. Du kan också hitta tips om flyg, färjor och boka hotell på Spanienspecialisterna. Tips på arrangörer som ordnar resor hit är TUI och Solresor. Men det kan vara bra att kolla upp innan du reser vilken typ av strand det är på just din destination.


Alla är inte lika ”lättbadade” om man har småbarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg