torsdag 7 april 2016

Hbo nordic hackar

Hitta den bästa VPN-tjänsten för HBO utomlands. Se svensk TV inom min. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Jag har fått problem med att HBO hackar när jag försöker titta på en film därifrån. Felet är ganska nytt, jag har använt HBO bortåt ett år utan problem tidigare. Jag har inga problem med Netflix, Cmore, Viaplay, SVTplay eller Plejmo. Tjänsten inte fungerar?


Här kan du se vad som händer. HBO erbjuder alla säsonger av serier i världsklass och ett brett utbud av filmer, dokumentärer, komedispecialer och underhållning för barn. Se alla säsonger av de mest hyllade serierna, till exempel Game of Thrones, Westworl The Handmaid’s Tale, Big Little Lies, True Detective och Silicon Valley samt klassiker som The Wire, The Sopranos, Entourage, Sex and the City och True Blood.


Jag har haft HBO ett tag nu och tittat på det via webbgränssnittet i Firefox i Ubuntu Linux. Det fungerar klockrent. Men nu försöker jag få fart på det på min Windows laptop.


Chromecast istället och det fungerar fin fint. Jag har HBO på telia via min tv-box vilket är rätt smidigt men dom lägger ju på krypteringsavgift. Testade det via datorn då när det släpptes men det var ju rätt värdelöst då.


Hbo nordic hackar

Hur är det nuförtiden? Jag hade tänkt att köra det på min PC som är kopplad till min TV. Jag har provat webbläsarna Chrome, Edge och FIrefox men tycker att bilden är väldigt ryckig. Jag vet att HBO - nordic kör med flash.


Några av de bästa serierna som någonsin skapats. Alla säsonger, alla avsnitt. Nya serier och filmer läggs till löpande. Start week free trial. HBO Nordic - The Home of Series.


Hbo nordic hackar

Denna tjänst kommer att finnas tillgänglig på alla internetanslutna enheter”, säger Hervé Payan. Förra veckan började vi öppna upp dörrarna till hbonordic. Om du inte redan fått en värdeko kommer du att få en inom kort som ger dig möjlighet att abonnera på tjänsten. Vår service erbjuder dig en oöverträffad samling av nya och klassiska serier från HBO och andra distributörer. Så här halvvägs genom säsongen börjar man få grepp om humorn och om man gillar den.


Samtliga eftertexter visas, sedan tar det bara stopp. Netflix låter även användare betygsätta material och lär sig på så vis din smak, så programvaran kan komma med förslag. Hbo nordic och win Hej!


Jag köpte windows för några månader sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg