måndag 4 april 2016

Finja golvavjämning 220

Finja golvavjämning 220

Lämplig som underlag för limmade mattor, klinker samt limmade och flytande trägolv. För fallbyggnad och fribärande konstruktioner. Avjämningsmassa för inomhusbruk.


Dammreducera fiberförstärkt och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk. Finja Golvavjämning blandas med dricksvatten enligt mängdangivelse på säck på läggningsplatsen. Blandning utföres med borrmaskin och visp eller för ändamålet avsedd blandarpump. Rätt vatteninblandning kontrolleras med flytprov.


Se flytförmåga under Tekniska data. FINJA Golvavjämning 2grov kg. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress.


När Tegelhagens skola och förskola skulle få nya golv föll valet på Finja Betongs golvavjämning Allroun 5Industri och Flexplan,. Produkterna håller hög teknisk kvalitet. Finja Betong Som en del av Finja fokuserar vi på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud.


Med vår produktväljare och mängdberäknare för golv kan du hitta rätt golvavjämning på ett snabbt och enkelt sätt samt beräkna materialåtgång. Lämplig vid underlag av betong, lättbetong och klinker inomhus. Används som underlag för limma-de mattor, klinker och flytande trägolv. Finjas golvsortiment innehåller en rad produkter av flytspackel som fungerar på ett flertal underlag. Golvprodukter är lättarbetade, användarvänliga och vattenskadestabila.


Vår EPS-betong är en isolerande lättviktsuppfyllnad som fungerar för både inom- och utomhusbruk. Den är dessutom dammreducera pumpbar och lämplig under. Finja levererade utöver golv även tätskikt till lokalernas våtutrymmen.


Finjas golvavjämning har blivit en efterfrågad produkt bland landets byggare och entreprenörer. XL-BYGG Götene Lokalanpassade och flexibla. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Finja Betong Torrbruk Finja Finja Prefab Block cellplast öppettider kundservice Björn bygger bo Gör det själv Golv Mur julhälsning Fasad katalog betong god jul produkt julgåva vinnare svensk betong Golvavjämning jul grund Bemix tävling gott nytt år bostäder e-handel. Verksamheten innefattar allt ifrån konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till san specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. Finja Spackel 2Golvavjämning Fin Snabb kg. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att trycka OK och surfa vidare på.


Finja golvavjämning 220

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning , fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader. Vi har försäljning i Sverige, Danmark, Norge och USA.


Kina, Förenade arabemiraten och Saudiarabien. Cementbaserad normaltorkande avjämningsmassa för inomhusbruk. Finja arbetar långsiktigt med miljö- och kvalitetsfrågor, dels för att kontinuerligt minska miljöpåverkan, dels för att producera produkter med hög kvalitet.


Om du vill veta mer om våra miljösatsningar och hur vi tillämpar dem i vår vardag hittar du det under Miljö och kvalitet på finja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg