fredag 15 april 2016

Guldfynd jobb

När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här.


Smycken i guld och silver, bijouterier, klockor och presenter till hemmet hos Guldfynd , Sveriges ledande smyckeföretag! Hitta ansökningsinfo om jobbet Säljare Guldfynd Örnsköldsvik i Örnsköldsvik. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Örnsköldsvik inom den kategorin. Ett sommarjobb hos oss på Boliden Garpenberg innebär ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter där du får jobba med världsledande teknik och världsledande kollegor! Guldfynd var roligt, jag jobbade mycket helg men även vardagar, jag tyckte det utvecklade mig otroligt mycket eftersom jag bara var 19år första gången jag jobbade där, jag lärde mig ta alla sorters kunder och människor, vilket jag tyckte va jättekul och spännande, jag jobbade i team men även.


Vi på Guldfynd erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med goda möjligheter till personlig yrkesmässig utveckling i en spännande bransch. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla. Vi söker dig so– Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd. Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer.


Guldfynd jobb

Iduna Group, with retail chains Guldfynd , Hallbergs Guld and Albrekts Guld is the market leader on jewelery in Sweden. The range consists of gol silver and costume jewelery with watches and gift items in addition. Today Guldfynd can be found in about locations with 1stores throughout Sweden, including four franchised stores. Ledigt jobb från Guldfynd. Jobb i Södermanlands län.


Som säljare inom Guldfynd har du som främsta uppgift att sälja. Se alla lediga jobb från Guldfynd i Nacka. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nacka som finns inom det yrket. Vi strävar efter att vara ett mycket älskat globalt och socialt varumärke. En plats där människor älskar att arbeta, är stolta över varumärket och där vi.


Guldfynd jobb

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Att jobba på Elgiganten innebär full fart, kontakt med människor och utmaningar – kort sagt kul på jobbet ! Du som anställd är otroligt viktig för oss och vi ser till att du får utvecklas inom Elgiganten så långt du vill. Våra internutbildningar håller hög kvalitet, det vet vi. Vi vill ha en arbetsplats med mångfald.


Olika perspektiv gör oss bättre, helt enkelt. Se våra lediga jobb på Åhléns här. Letar du efter ett nytt jobb ? I Platsbanken hittar du tiotusentals lediga jobb att söka. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka.


Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera dig. Om det inte finns några lediga jobb för tillfället som matchar din profil så kan du göra en generell intresseanmälan. Skapa en bevakning för att få mail om jobb som matchar sökningen du precis gjort. Du kan själv ställa in vilka veckordagar du vill ha mail från oss, men vi skickar bara ut mail om vi hittat något nytt för att du ska slippa dubletter i din inkorg.


Diamanter, guldsmycken, silversmycken och presenter till bra pris hos Albrekts Guld. Shoppa dina smycken i webbshopen eller våra butiker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg