tisdag 26 april 2016

Sunfleet forum

Sunfleet forum

Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool i Göteborg. Du slipper alla måsten som ingår i bilägande och betalar bara för de timmar du väljer att nyttja bilen. Eller till att äga en egen bil.


Boka bil per timme var du vill, du är inte knuten till någon specifik stad eller plats. I början av nästa år erbjuds Wallenstams hyresgäster i Stockholm, Göteborg och Uppsala ett miljömässigt alternativ till att äga en bil. Vet att många, som jag, inte har någon elbil, kanske har ni inte heller, liksom jag, någon bil alls. Då kan jag tipsa om en bilpool, närmre bestämt bilpoolen sunfleet.


Den är ruskigt prisvärd. Framförallt för elbilar då de inte har någon kilometerkostnad. Enkelt att programmera (för normalbegåvade testdrivna utvecklare). Har precis upptäckt att sunfleet bilpool finns hyfsta nära oss och det verkar ju bra.


Någon som är med och kan dela med sig av sina erfarenheter? Vad är bra, vad är dåligt? Själklart kan ni med erfarenhet från andra bilpooler också dela med er!


Dessutom verkar det som det tillkommer en kostnad för självrisksreducering som jag inte vet hur stor den är. Som någon tidigare konstaterat, det är till och med billigare med taxi. Det enda skälet till att nyttja sunfleet är att man har bilarna närmare bostaden än var vanliga biluthyraren finns. Fast när man vill ha bilen vill ju alla andra ha den också. Sunfleets uthyrningsprogram.


Hej på er, Har funderat länge på att gå med i en bilpool. Gillar tanken och ser mest fördelar med det. MEN - tog en titt och jämförelse mellan sunfleet. Tesla Club Sweden Forum. DriveNow har ställt ut nåra dussin.


Skulle vara intressant att höra hur pass bra det funkar i praktiken. Hur tillgången på bilar är, hur pass lång framförhållning man normalt behöver etc. Visar endast inlägg av Vasen.


Sunfleet forum

Då ingår dock drivmedlet. Skriv debattinlägg, i forumet och dela med dig av din kunskap. Rabatter och erbjudanden. Sen tillkommer det kostnader för varje hyrtillfälle.


Home Forum Övriga Surfbussen Bilpool? Hej, jag har blivit erbjuden en. Välkommen till Lunds Kommuns Fastighets ABs frågeforum.


Lönar sig generellt för korta bokningar mätt i tid och km jämfört med hyrbil. En bilpool innebär att ett antal personer samsas om en eller flera bilar. Finessen är att du bara betalar för bilen då du använder den. Vi ska göra oss av med bilen, och tänkte gå med i en bilpool istället.


När jag letat efter info verkar det inte vara någon månadsavgift som jag utgick från att det skulle vara. Trevligt iofs, men har jag missat något? Finns det någon medlem här kanske som vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg