onsdag 27 april 2016

Atg play live

Spela på trav och galopp hos ATG. Här kan du lämna in alla spel online och se livesändningarna. Läs också senaste nyheterna och se experternas speltips.


Live från Färjestad (Karlstad) och Vincennes (Frankrike). Mer information om spel finns på ATG. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay !

Alla våra tv-program som visats i TVfinns också tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV. Från och med i dag kan du se alla travlopp live via datorn, mobilen eller surfplattan – utan att betala. Det här har våra kunder väntat på.


Det blir så mycket roligare att se loppen live , säger Kent Öhlander, försäljningschef på ATG. Sök på häst, kusk, ryttare eller tränare för att hitta rätt. Se och analysera loppen inför ditt nästa spel. Vi använder cookies för mätning, marknadsföring och bättre kundupplevelse.


Alla våra tv-program som visats i TVfinns också tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV.

Du kan välja att stänga av dessa. You are visiting the free version, the broadcast has a minutes delay. Appen ger snabb tillgång till bland annat livesändningar, spelbara startlistor, resultat och kontofunktioner. Framförallt gör appens direkta navigering att det blir enklare att spela på enloppsspel.


Med direktsända lopp på luncher, eftermiddagar och kvällar. Men även med tips, intervjuer och all övrig sport. Spelbolaget jobbar för fullt för att förhindra framtida problem och har kallat in experter. Nu kompenserar man alla kunder med att bjuda dem på gratis live -sändning fram till den juni.


Tjänsten som möjliggör trav och galopp när, var och hur det passar dig, tydliggör Christian Colmenius, projektledare på ATGs e-kanaler. Se de bästa serierna på TVPlay. Streama direkt i din TV, mobil eller surfplatta. Tips och information, samt direktsända tävlingar lunch, eftermiddag och kväll.


Dessa sändningar kommenteras också på engelska och sänds till ett 20-tal länder i hela världen som spelar till de svenska loppen. Nu blir det gratis för alla att se direktsända trav- och galopptävlingar i datorn, i mobilen och på surfplattan. Alla nyhetssändningar finns på TVPlay. I samband med stora nyhetshändelser sänder TV4Nyheterna live på TVPlay , då en löpande nyhetsuppdatering och fördjupning sker så länge en nyhetsutveckling pågår.


Dessutom görs nyhetsklipp på dagens hetaste händelser, förklarande klipp och löpande väderprognoser.

Pågående och kommande direktsändningar du kan se direkt i SVT Play. ATG -ombud och på ATG. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet.


Gå direkt till samlingssidan Syntolkat Gå direkt till innehållet Gå direkt till sök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg