tisdag 19 april 2016

Grenuttag utan kabel

Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Beställ dina produkter idag. Få din leverans inom 1-dagar. Leverans inom 1-dagar! Kvalitetsvaror till bra pris!

Vi pris pressar förbrukningsmaterial till din restaurang och ger dig rätt pris direkt. Vi är Sveriges största leverantör av förbrukningsprodukter till restauranger. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Med ett grenuttag utan kabel kan du själv bestämma och anpassa längden på kabeln.


Det kan även användas för att ersätta ett trasigt grenuttag. Uttagen i dosan är vinklade i 45°. Det gör det enklare att få plats med vinklade stickproppar och transformatorer.

Får jag själv montera sladden i grenuttaget? Kompakt grenuttag i snygg design En utbyggnad till PowerCube Extended med kabel. Löst grenuttag för montering på sladd.


Ej tillåtna att användas för inomhusbruk där barn kan förekomma (enligt standarden för stickproppar och uttag från Elsäkerhetsverket). IP44-klassat grenuttag utan kabel ! Grenuttag med jor utan kabel. Detta utomhusgodkända 2-vägs grenuttag från Anslut är en mycket robust modell som tål hårda tag. Vissa grenuttag kommer med brytare och andra inte, vi har även grenuttag utan kabel för dig som är i behov av detta. Ett grenuttag löser snabbt och smidigt dina praktiska problem när dina lampsladdar eller andra sladdar inte riktigt når fram till de vägguttagen som du har installerade i hemmet.


Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Delbetala i upp till månader. GRENUTTAG 4-VÄGS UTAN KABEL hos ELDIREKT. Jordat 3-Vägs grenuttag utan kabel.


Med självstängande lock och upphängningsuggla. Godkänd för utomhusbruk IP44.

En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag. Välj bland grenuttag med USB-laddare, 4-vägs, 3-vägs och 2-vägsuttag beroende på vilket behov du har hemma. Köp ett grenuttag fraktfritt online eller beställ och hämta i din närmaste Lagershop.


Professionell rådgivning. Alltid med snabb leverans! I takt med att huset fylls med elektronisk utrustning krävs fler eluttag. Det enklaste är då att skaffa en grenkontakt och snabbt se till att du har nog med uttag för alla dina prylar. Vi har både 3-vägs och 6-vägs grenuttag , allt för att du ska kunna koppla in det du behöver när du behöver det.


Tänk också på att för många grenuttag kan orsaka överbelastning Låt gärna en elektriker installera fler vägguttag för att höja elsäkerheten och bekvämligheten i hemmet eller på arbetsplatsen. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg