tisdag 26 april 2016

Sindy niklasson blogg

Sindy niklasson blogg

Vill man få jobb som fotograf så behöver man ha en bra portfolio. Det är via denna man kan visa upp sina kunskaper för sin framtida kund eller. Hon är så otroligt mega jäkla snygg så jag döööör. Färgen jag använder är dryg i sig och sjukt irriterande men ändå rolig på samma gång! Hon vet att det är det enda som får kommentarer och visningar på en annars ytterst tråkigt blogg.


Sindy niklasson blogg

Tagged knivmicke, sindy blogg , sindy niklasson , sindy niklasson blogg , sindy niklasson mikael. Cindy är tillbaka, den personen som folk tycker om och är van att ha omkring sig. Har tyvärr hört att många saknat henne och att dom inte känt igen mig riktigt men det är inte lätt om man tappar sig själv men vi alla går nog igenom det här minst en gång i livet.


Unga föräldrar-profilen tvingades att ta bort sin könspiercing under sin förlossning, men vill nu ha den tillbaka. Jag tycker om den där, den ser fin ut och har vissa funktioner, säger hon i TVPlay-programmet. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Sindys kontakter och hitta jobb på liknande företag. Sindy har angett jobb i sin profil.


I tisdags bjöd hon in dem för att följa henne live på Instagram – när hon opererade brösten. Vi tog hem henne till Citty Costas lägenhet på Hägerstensåsen för en photoshoot i vardagsrummet. Vilken mysig dag det blev idag! Vi åkte till Clarion hotell vid Skanstull och checkade in på deras spa. Och vi kände för att lycka till det.


Trodde verkligen aldrig jag skulle falla tillbaka till en blogg , men känner att jag har så mycket mer att dela med er än vad jag gör på Instagram som varit min enda plattform länge nu. Tänker dock inte sätta någon press på mig själv, vill jag uppdatera varje dag så gör jag det, vill jag uppdatera en gång i månaden så blir det väl så. Cindy Hedberg Skellefteå, Västerbotten, Sweden 30-årig småbarnsmamma och bloggerska som har passion för stil, mode, trender, skönhet och resor. Jag testade bara att logga in för att många frågar fortfarande om bloggen och om vi inte kan göra inlägg.


Efterom vi fortfarande har många som kollar bloggen varje dag! Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Har följt dig ett bra tag nu o blir alltid glad av att läsa din blogg. Jag skall nog börja ge mig inspiration själv genom bloggen.


Alltså jag hittar saker och lägger upp dom på bloggen om jag tycker det är intressant och får mig motiverad. För just nu så håller jag på att gå in i väggen. Jag är trött överhuvudtaget. Hon är en av våra nya bloggare på Finest, eller Lifestyle som numera är ägare.


Sindy niklasson blogg

Vill ni läsa hennes blogg så hittar ni den HÄR. Nedan ser ni resultatet. Alla bilder är signerade Citty Costas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg