fredag 22 april 2016

Att fylla 50 år dikt

Födelsedagshälsningar förslag. Den som inte ser det allvarliga i att fylla år , har ingen humor. Stig Järrel : Det bästa med att fylla är att du bättre värdesätter män på 25. Det är inte klokt vad tiden går Är du redan. Tjejer som ser ut som du borde fylla tjugosju.


Alla som haft influensan är beredda att göra vad som krävs för att slippa bli sjuka igen.

Viruset ändrar sig dock från år till år så tyvärr går man inte säker även om man var sjuk i fjol. Som tur är finns en hel del du kan göra för att undvika att bli sjuk. Detta är ett humoristiskt tal till kvinnan om nöjet att fylla år.


Jubilaren ska gilla fart och fläkt och ha vuxna barn. Gratulationstext år – Text till kort. Man är aldrig för gammal för att bli yngre.


Vid femtio är det dags att ge sig hän – innan allt annat ger sig av. Når man är gammal knarrar det i kroppen på en och knäna knakar och tänderna ramlar ut.

Grattis till härliga år Ungdom är ett fel som går över med tiden. Vi vill med detta telegram dig hylla nu när du femtio år skall fylla hoppas dagen fastnar i minnet för du är bara tjugofem år i sinnet! Gamla gubbar inte att förakta. Att åldras är som att bestiga ett berg. Man blir andfåd men får en mycket bättre utsikt.


Dessvärre hann inte Ingrid Bergman så långt uppför berget - hon gick bort vid års ålder, i år skulle hon ha blivit 100. Märkligt, för hon känns yngre! Men det är år sedan hon gick bort. Femtio år är härligt att fylla.


När man var yngre bävade man för att fylla femtio år och då tyckte man de som hade kommit dit var överåriga, lastgamla, hade ena foten i graven, pensionärer och så vidare. Nu när man kommit dit själv och gått förbi, så är det helt annorlunda. Klicka här för att läsa hela dikten På Maries års dag- en födelsedagsdikt. Hon tänkte att livet och bara en liten del av tiden visade sig för henne under hennes femti år.


Min bror fyllde år och hade värsta partyt. Det blev en hel del dans och det var helt underbart att se min pappa dansa på dansgolvet. Han och hans flickvän dansade i flera timmar.


Och jag också så klart!

Så skönt det är att ibland bara vara. Alltså inte vara mamma. Förutom att alla vi grymma 40-åringar föddes har också det här hänt under vår livstid: 1. Bland årets alla dagar finns en särskilt viktig dag – den dagen då du föddes som blev början till ditt dag.


Det känns så gott att fira den årsdag som blev din – den hör ju till de bästa som funnits någonsin. Många läsare påpekade hur samhället säger oss att vi vid års ålder borde ha allt ordnat för oss – karriär, familjeliv, ekonomi osv – men att detta inte är sant. Flera läsare bad Mark att inte låta dessa förväntningar på vad det innebär att vara vuxen avskräcka honom från att ta stora risker eller börja om. Min syster är värd jubel och så Att fylla år. Livsglädjen kan svaja: Enligt näringsfysiologen Helen Ford kan vår livsenergi minska under den här perioden, till följd av lägre hormonnivåer eller på grund av att vi blir tröttare av vardagslivet.


Hon rekommenderar att äta mat som innehåller omega-och fylla på med vitaminer för att kämpa emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg