tisdag 12 april 2016

Lediga jobb axfood

Skapa en kandidatprofil så håller vi dig uppdaterad om kommande lediga jobb. Vi är alltid på jakt efter engagerade människor. Resultat – av Sida av 2. Stockholm, Stockholm, Sverige.


Lediga jobb axfood

För oss är även mångfald en affärsmöjlighet. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här.


Där ser du till att alla hyllor är välfyllda med fräscha varor och att du ger våra kunder den bästa kundupplevelsen. Det finns för närvarande inga lediga platser som motsvarar kategorin eller placeringen. Få e-postmeddelanden via prenumeration om jobb som matchar Jobb inom Marknad när de läggs upp.


De senaste jobben som har lagts upp av Axfoodfamiljen visas nedan. Här publiceras alla lediga tjänster och du som söker kan lita på att vi alltid återkopplar till dig. För dig som har viljan och drivet finns stora möjligheter att på sikt utvecklas inom koncernen. Vi har en av branschens största IT-enheter och för oss är IT en viktig del av hela verksamheten. Här kan du jobba med allt från våra affärssystem, IT-arkitektur och logistiklösningar till e-handel, molntjänster och utveckling av applikationer.


Utforska alla lediga platser på axfood. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb. För dig som precis avslutat gymnasiet finns det chans att ta ditt första steg i arbetsmarknaden och för dig som studerar på universitet eller högskola finns det traineeprogram och examens- eller uppsatsarbeten. Kolla vilka lediga jobb som erbjuds just nu! Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang.


Lediga jobb axfood

När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Här presenterar vi våra lediga tjänster.


Klicka på den tjänst du önskar söka och fyll i din ansökan. Vi hanterar enbart jobbansökningar via. Vi har stor tillit till våra medarbetare samtidigt som vi förväntar oss ett stort ansvarstagande av alla vi arbetar med.


På koncernnivå erbjuder vi medarbetare. Ansökan av tjänster inom Region. Vi vill ha en arbetsplats med mångfald. Axfood har passion för människor och mat. Olika perspektiv gör oss bättre, helt enkelt.


Se våra lediga jobb på Åhléns här. Recensioner från anställda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg