torsdag 28 april 2016

Nyttig mat recept vecka

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer. Vår nyttiga veckomeny innehåller middagstips för veckans alla sju dagar.


RECEPT Billiga veckan. Våra kockar tar varje vecka fram smarta menyer med god och prisvärd vardagsmat för hela familjen. Det har hunnit bli en del genom åren!


Nu har vi samlat alla våra recept från Billiga veckan här, för dig som vill få en både smarrig och ekonomisk vardag. Samma gamla vanliga mat på middagsbordet? Få ny inspiration med MåBra:s sunda veckomeny! Varje vecka sätter vår viktcoach ihop en komplett matsedel med nyttiga recept – perfekt för dig som vill äta nyttigt och äta dig mätt. Det behöver inte vara speciellt svårt att göra nyttig mat.


Jag har roat mig med att komponera ihop en nyttig meny för en vecka. Det är ingen särskild diet men äter man den här maten i en vecka kan man känna sig nöjd tycker åtminstone jag! Här är recept som tar. Nyttig meny för en hel vecka inkl. Maten är god och kalorisnål, och menyerna komponeras med näring i fokus.


Fler recept hittar du i vår stora receptbank, men om du gillar att få det serverat, kan du lita på att vår expert Marie Tegnér komponerat ihop en allsidig och god veckomeny för veckans alla sju dagar. Recepten passar både dig som tränar och dig som bara vill äta lite nyttigare. Den här urgoda mixen med broccoli, pinjenötter, feta och russin passar perfekt som tillbehör till korv (med hög kötthalt), ugnsbakad lax, falafel eller något annat proteinrikt. Recepten kostar max 2kr för portioner, men de flesta ligger under 2kr.


Sätt ihop en egen matsedel för att gå ner i vikt eller inspireras av våra smala recept ! Exempel på mat jag åt. Alla LCHF- recept och alla GI- recept finns listade i var sin kategori, nedan följer några exempel. Skinksås med broccoli och blomkål enligt receptet på pasta med skinksås men med kokt broccoli och blomkål istället för pasta (bild uppe till vänster).


Gå ner i vikt snabbt utan att svälta dig själv. Jajemensan, jag tror ju inte att jag är ensam om att vara sugen på att äta lite nyttigare mat efter allt jul och nyårsfirande. Jag har satt ihop en nyttig vecka med nyttiga recept som jag själv tänkte köra i nästa vecka. Vill du bli mer hälsosam, ge kroppen viktiga vitaminer och äta nyttigare ? Då har du kommit rätt. Fattiglappen hoppas kunna inspirera dig med veckomatsedlar och recept på billig och god mat.


Nyttig mat recept vecka

På den här sidan hittar du årets nyaste recept och tips på att spara pengar på maten. Det ska vara enkelt och framför allt gott att laga en nyttig middag. Alla recept och spartips finns i menyraden ovan.


Läckert, lättlagat och nyttigt. Följ GI-menyn under en vecka och du märker garanterat resultat. Läs hela veckans schema i artikeln. Smal mat för hela veckan - Recept Allt om Mat.


Nyttig mat recept vecka

Veckomeny kalorisnl mat med fokus p näring MBra sätter ihop en färdig veckomeny varje vecka , för dig som är mn om att. Dels s är den nyttig , den innehller förhllandevis mycket protein trots. Försök äta fisk minst gånger i veckan , och gärna lax eller annan fet fisk som är rik på D-vitamin och nyttiga fettsyror. Torsdag: Röd linssoppa Enkel, supersnabb och smakrik linssoppa som mättar bra!


Planera in minst en vegetarisk måltid i veckan. Järn, folsyra, D-vitamin och bra fetter är viktigt för dig som är gravid. Se också vår film om matvanor under graviditeten.


Recepten här nedan är per person, så det är bara att anpassa till hur många portioner du vill göra. Ja, med den här kickstartsmenyn kan du snabbt tappa 2–kilo. Vill du fortsätta efter det kommer du att gå ner ytterligare, men inte lika mycket som under första veckan.


Kolla in Ulrika Davidssons recept här nedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg