fredag 15 april 2016

Brallis slang

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. En ordbok för slang , sköna or uttryck och talesätt - som du säger dom!


Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Definition från Wiktionary, den fria ordlistan. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Böjningar av brallis Singular. Gammalt ekenutryck (gammalt söderslang) som syftar på en tjej var så ung att det var okej att hon bar byxor istället för kjol. Gränsen när en tjej förväntades bära kjol eller klänning istället för byxor gick vid puberteten. Uttrycket användes på samma sätt som fjortis idag. Vad betyder ” brallis ” i folkmun?


Lägg till en ny definition av brallis ! En ypperligt nära vän som står nära dig i din umgängeskrets. Bram, ska japp denna där gärin som är shurda. Tuuuuung du är bamski. Man kan använda sig av.


QUIZ – Kan du Stockholms slanguttryck? I Stockholm har vi alltid haft vårt eget sätt att säga saker och ting. Men hänger du med i tugget och fattar uttycken. Snygg bru tjej, brutta, brallis mm Kan ha sitt ursprung från att man lätt vurpar. Snacka söder slang : Slangord och uttryck som jag kommer ihåg.


Brallis slang

Det är ungdomens sätt att sätta etiketter på det vardagliga och markera någon form av grupptillhörighet. Videofilm, eller pornografisk film. Synonymt med en rulle eller en vidde. En person som liksom du har gnidit buk med en gemensam tredje person. Förknippas ofta även med bukpeng eller svågerskatt.


Monicas och Kerstins tugg. Kärt barn har många namn. Foto: Pixabay) Kom nu din slöis, vi kommer försent till föris!


Brallis slang

Jag behöver lite hjälp av er, jag ska hitta 10st slag för flicka och alkohol, jag använder inte slang så jag behöver. Innehåll är baserat på Wiktionarys. Helt off topic men kan inte hålla mig Med ditt nick så förväntas du givetvis kunna slänga dig med lite gammal Stockholmsslang , med du skulle använt byxis istället för brallis. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst.


Du kan också skapa ditt eget quiz. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Så jag vräkte ur mig den modernaste slangen jag behärskar: Häromdan när jag cruisade med min brallis i vrålåket, träffade jag en polare som hade värsta spättan på bönpallen, jag kom inte på något att säga så jag bara frågade,-Vad gäspar spindeln?


Kvart över draghålet vrålade han tillbaks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg