torsdag 7 april 2016

Gravyr studentmössa

Vi har allt för ett roligt studentfirande. Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.


Champagneglas med motiv och personlig gravyr.

Glaset graveras med Grattis till studenten text, motiv i form av en studentmössa samt din egen personliga text. Ett elegant champagneglas som tål att diskas i maskin. Fickplunta med studentmotiv.


Du bestämmer vilken text som skall graveras. Ge bort klassiska studentpresenter som en graverad fickplunta eller ett graverat glas. Eftersom de flesta av våra produkter graveras eller trycks med unika namn och texter är chansen större att din studentpresent blir ihågkommen av den som tar studenten.


Designa ditt eget unika champagneglas.

Ett exklusivt champagneglas med gravyr som hör studenten till. Sätt guldkant på studenten med ett champagneglas! Kaffemugg med studentmössa och grattis hälsning. Texten Grattis till studenten och motivet är fasta och går inte att ändra.


De två nerdesta raderna går att. Välj Din studentpresent genom att klicka på bilderna. Varje studentpresent är handgraverad och signerad undertill av glaskonstnären Jens P. Den här traditionen ligger till grund till att Crownstudent har utvecklat den moderna studentmössan. Vi erbjuder dig flest tillval på marknaden och ger dig massa tips och inspiration på hur du kan göra din studentmössa unik. Det bästa av allt är att du kan designa alla delar av din studentmössa.


Lägg till en flagga inuti din studentmössa eller ladda upp en egen bild för att göra den helt personlig. Det går att anpassa alla strimmor, tyger, skärmar och brodyrer på din studentmössa. Se till att du köper en studentmössa som du verkligen vill ha, med detaljer och en design du tycker om.


Du kan även ändra färg på texter och tillval. Det är trots allt den mössan du kommer bära när du går från studerande in i vuxenlivet.

Dessutom kommer din designade studentmössa att bära på alla minnen från den oförglömliga dagen. Att köpa studentmössa online är mycket smidigare och billigare än att handla den på skolan. Du betalar alltid när du har fått hem din studentmössa.


De erbjuder betalsätten faktura, delbetalning, kort- samt direktbetalning. En exklusiv studentpenna som levereras i en exklusiv box. Ljuslykta för värmeljus, med en studentmössa i glas. Gravering av namn ingår!


Skicka ett e-mail vid beställning med den text du vill ha graverad! Förbeställ gravyr och hämta sedan färdig i butiken! Arbetskostnad 4Kr Bildex. Att designa sin egen studentmössa är väldigt vanligt.


Då får du välja detaljer både vad gäller skärm, kroka överdrag, foder och band. Studenthänge med fri gravyr och kedja. Många väljer också att ha ett broderat namn runt mössan. Annars finns det flera klassiska studentmössor att välja bland. Den vanligaste studentmössan är Uppsalamössan med blågult foder.


Jag är ALLERGISK mot alla typer av glasprylar med gravyr – men även målade glas med Disneyfigurer av Lasse Åberg får det att klia under fotsulorna. De flesta av mina kompisar fick minst en uppsättning Lasse Åberg-glas när vi tog studenten, men jag hade på förhand meddelat mitt hat mot dem så jag slapp undan med blotta förskräckelsen. Lilla apa och studentmössa , Kay Bojesen.


En lekfull inredningsdetalj är den klassiska lilla apan från Kay Bojesen. Med en studentmössa i antingen rött (reklamlänk via Apprl) eller blått (reklamlänk via Apprl) blir det en komplett studentpresent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg