onsdag 13 april 2016

Bekämpa möss inomhus

Nordens ledande butik för produkter mot skadedjur- bra produkter till bäst priser! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Möss - Bli av med möss i huset!


Bekämpa möss inomhus

I värsta fall kan skadan ge upphov till brand. Husmusen finns året om, men både stor och liten skogsmus brukar söka sig inomhus under de kalla årstiderna. Bekämpa möss och råttor med ultraljud och effektiva fällor. Vi har elektriska fällor som kan fånga flera möss och råttor innan tömning och ultraljudsfällor som skrämmer bort gnagare utan att skada dem. Om du misstänker att du fått in möss ändå, kanske om du hittat spår av möss (ex. spillning eller hör skrapljud på natten), då bör du omgående försöka hitta mössens gömställen.


Sedan är det bara att sätta igång att bekämpa mössen innan de hinner ställa till några skador. Vill du bli expert på möss och hur man bekämpar dem? Om mössen redan är i huset, kan man avhjälpa problemet genom användning av diverse fällor.


Bekämpa möss inomhus

Observera att användning av gift inomhus kan resultera i döda möss på svåråtkomliga ställen, vilket gör att de kan dra till sig andra skadedjur och insekter. Därmed kan gift inomhus oftast innebära bara nya problem. Med små medel och rätt utrustning kan du dock effektivt bekämpa dessa skadedjur.


I Granngårdens sortiment finns många smarta flugfångare och inseksmedel för att bli av flugor, getingar, bromsar och andra insekter inomhus och utomhus. Vi är många som i perioder har problem med att få bort flugor inomhus. Så håller du huset fritt från möss och råttor. Det är inte bara människor som gillar att vara inomhus när hösten och vintern är här. Här får du råd och tips hur du blir av med dem.


Råttor och möss finns överallt där det finns. I den här guiden hittar du många bra sätt att förhindra och bekämpa möss och andra gnagare på ett humant sätt. Inomhus Så blir du av med råttor,.


Eftersom möss gärna stryker utmed väggarna bör musfällorna gillras där. En korvbit, lite leverpastej, en fläsksvål eller en ostkant som är lite bränd i kanten är exempel på lämpliga beten. Slagfällan mer effektiv än gift.


Det finns bara två bra metoder att bekämpa möss – med gift eller med musfällor. Kemisk bekämpning med rodenticider ska vara en sista utväg när andra åtgärder inte är tillräckligt effektiva. Att bekämpa råttor på ett effektivt sätt är svårt. Det finns klara orsaker till att bekämpa möss i samma omfattning som vi bekämpar råttor.


Om du får besök av möss inomhus , kan det som regel röra sig om två arter: Husmusen eller halsbandmusen (som är ett annat namn på större skogsmusen). Musen har en extremt bra anpassningsförmåga och kan inomhus ställa till betydande skada på livsmedel som den gnager på och lämnar urin efter sig. I Sverige har vi husmusen och skogsmusen, båda vanligt förekommande. Vi har en kompetent personal som hjälper med professionella råd.


Med den nya serien avskräckare från Silverline Pest Protect system är det enkelt att bygga ett komplett säkerhetssystem som passar dig och ditt hem. När man ser en mus eller råtta har erfarenheten visat att det finns st som man inte ser. Om hösten söker sig mus och råtta in i husen för värme och föda.


Deras gnagande kan orsaka skador på ledningar och till och med brand om det vill sig riktigt illa. Flugor, myggor, myror och möss – listan kan göras lång på skadedjur som vi inte vill ha i våra hem. För att hjälpa dig bekämpa dessa, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter.


Bekämpa möss inomhus

Produkter som är på din sida i kampen mot ohyror och skadedjur. Bekämpa dina skadedjur med hjälp av Skadedjursbekämpning. Här på skadedjursbekämpning. Vi har många års erfarenhet att arbeta mot skadedjur och tusentals nöjda kunder.


Burar och bete är bra medel för att bekämpa råttor och möss i och kring byggnader och ladugårdar. Musbete innehåller ämnen som smakar illa för att djur och barn ska hålla sig borta. På så vis är det endast möss och råttor som lockas till betet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg