torsdag 14 april 2016

Hur gick det sen bonde söker fru 2016

Köp boken billigare på Adlibris. Jag trodde i sommar att jag skulle få mer känslor, och jag ville det , men vi klickade inte riktigt. Självklart är jag besviken över att det inte har blivit något mer, säger Jennifer Erlandsson. Tvillingalycka, depression – och klammeri med rättvisan.


Så här gick det sedan för de populära tv- bönderna. Så gick det för bönderna efter TV4:. Så ser livet ut i dag för tio bönder. Nej, det är svårt att åka skejtboard på grusvägar. Det har faktiskt kommit av sig lite.


Tv- bonden Pelle Hansson Edh förklarar hur tiden med dreads känns som långt tillbaka i tiden. Jag hade ju det där, och sen gick jag över till renrakat. Och sen fick det växa ut. Barn, nya kärlekar – och en hemlig ny flört.


Programmet firar år med ett jubileumsprogram där tidigare bönder visar upp sitt nya liv. Pontus Hugosson berättar också om hur pinsam hans medverkan i programmet varit. Jag har ju haft det genom programmet väldigt roligt. Ibland väldigt pinsamt och ibland väldigt udda.


Nöjet tog reda på hur det gick efter programmet för de populära tv. För Land berättar deltagarna att de har börjat bygga hus tillsammans och någon har minsann presenterats för tjocka släkten i Mellerud. Hur gick det för Sven-Ingvar på kärlekssemestern med ljuvliga Birgitta? Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Hänt har sökt svaret och fått åtta exklusiva intervjuer.


Hur gick det sen bonde söker fru 2016

Hur lever de bortvalda tjejerna i dag? Här berättar de själva om ny kärlek, hatet från tittarna och drama som tittarna inte fick se. Den april går startskottet för den elfte säsongen när tittarna för första gången får träffa årets kärlekstörstande bönder. Här är par som fortfarande lever lyckliga tillsammans.


Gilla TV är Sveriges bästa sida för. Inget program i svensk TV-historia har kopplat ihop så många kärlekstörstande bönder med sina livskamrater, och här kan du läsa om när programledaren Linda Lindorff gav sig ut på de svenska vägarna för att dela ut kärleksbreven till årets deltagare. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.


Hur gick det sen bonde söker fru 2016

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Men det är inte förrän nu han hittat kärleken i Anna Kallin. Bonde -Oscar sökte själv kärleken i ” Bonde söker fru ”, men under kvällens program väljer han det ovanliga draget.


Ronja skickas hem, men blev istället ihopparad med Oscars kompis Olov. Nu avslöjar det ”nya” kärleksparet hur relationen ser ut idag. Jag tyckte att Ronja var så skön och kände att jag ville ha henne i mitt liv. Kommer du ihåg händelserna från Bonde söker fru. Hanna Johansson är den yngsta kvinnan som deltagit som bonde.


I säsong blev det bara bönder. Det är så otroligt mycket som händer och så mycket känslor. Vi pratar svek, besvikelse, ilska, sorg men också stort mo stora överraskningar och kärlek. Vid ett tillfälle kan jag hålla tårarna tillbaka. Under de månader det finns som mest att göra är det Marita som har huvudansvaret för hem och hushållssysslor.


Hon poängterar dock att hon inte skulle vilja byta ut sitt nuvarande liv mot något i världen. Trots att det har gått tre år sen Marita och Micke var med i programmet blir de fortfarande igenkända nästan överallt. Det blev en stor succé och resulterade i flera romanser och ett bröllop mellan Mikael Larsson och Marita Carlqvist som eftersändes i TV4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg