torsdag 3 oktober 2019

Premodul skorsten pris per meter

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Premodul skorstenar tillverkas i Småländska Markaryd och är ett varumärke inom börsnoterade NIBE-koncernen. För din säkerhets skull lämnar vi års garanti. Permeter är den enkla stålskorstenen som har meterpris.


Beräkna din skorsten med vår nya skorstensberäknare Det ska vara enkelt att räkna ut vilka delar som behövs och hur mycket rör det går åt till din skorstensinstallation.

Fyll i dina måttuppgifter, så får du en komplett skorstenlösning med pris. Välkommen till Premodul ! Premodul ger idag största möjliga flexibilitet - du kan placera din braskamin nästan var du vill i huset och färgmatcha! Pris exempel: flexibelt insatsrör 60mm, 239kr per meter. Tiden det tar att göra detta är ca en arbetsdag. Arbetet med att renovera en skorsten är berättigat till rotavdrag.


Priset på en tätning av en skorstenskanal beror bl. Oftast anges kostnaden som ett pris per meter skorstenskanal.

Premodulskorstenen går att vinkla efter 4 eller graders taklutning, och får installeras bara mm från väggar och tak. Du kan välja mellan svart, grå eller vit skorsten till meterpriser. Priset gäller vid köp av angivna skorstenspaket (se vägledande prislista under ”Ladda hem”).


Givetvis kan du även få permeter i andra färger (pristillägg). För det anger du bara anger vilken färgkod (RAL-kod) du önskar få permeter lackad i. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter , flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat. Beroende på hur långt från nocken du placerar skorstenen varierar höjden på takhuven, förutsatt att du har ett lutande tak.


En minst lika viktig del som eldstaden är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna. Totalt meter komplett rak skorsten inkl. Contura kamin (gäller hela sortimentet) och. Pris avhämtat i Sälen på fjället för 5. Denna skorsten ger maximal säkerhet.


Att montera en skorsten från oss är lättare än vad man kan tro. Det smartaste alternativet för dig som behöver en skorsten är alltså att beställa en här direkt på vår hemsida och montera den själv. Uppstår det problem så finns vi alltid här om du behöver hjälp eller har frågor.

Skorstenen har ett unikt innerrör för ökad säkerhet och som. Priset hamnar då efter min första offert på 17. Priset sticker iväg ganska kraftigt när det inte enbart är raka rör som behövs. Men eftersom skorstenen måste vara en meter ovanför taknock är alternativet en lång skorsten på 3-meter , och det är inte aktuellt för oss. Skorstenar håller länge, men inte hur länge som helst.


I det fall att skorstenen underkänns vid en besiktning så kan en skorstensrenovering vara ett bra alternativ. Att låta en fackman täta skorstenens insida är både ett säkert och kostnadseffektivt sätt att få din skorsten i skick som ny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg