onsdag 23 oktober 2019

Sunfleet kampanj

Med Sunfleet får du enkel tillgång till bil. Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill. Som medlem kan du boka allt från Volvo Vtill lyxiga XC90. Sunfleet finns över nästan hela landet och du är inte knuten till en specifik stad eller poolplats – du får tillgång till alla bilar. Jag har tagit del av en kampanj hos Sunfleet , kan jag ta del av den även hos M? Eftersom M är en helt ny tjänst går det tyvärr inte att ta med kampanjer från Sunfleet till M. Alla Sunfleet -kunder kommer däremot att bli kontaktade med ett välkomsterbjudande från M. Hos Sunfleet bokar du enkelt bil per timme på nästintill alla de stora studieorterna runt om i landet.


När du som Student ansluter dig till medlemskap Small hos Sunfleet så bjuder vi på dina tre första månadsavgifter. Gör så här för att bli Studentmedlem hos. Det kostar ingenting att ansluta sig och du får 1kronor att köra för vid din första bokning. Utöver detta får M Sveriges medlemmar rabatt på det fasta. Sunfleet - bil, bilfirma, bilaffärer, dacia duster, däckskifte, erbjudande bil, for bil kampanj , begagnade bilar s län, abonnera volvo, bil erbjudande, dacia.


Med Mecenat får du studentrabatt hos tusentals företag. Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer , tävlingar och förmåner. Tre första månaderna gratis hos Sunfleet.


Sunfleet kampanj

Har du tillfälligt behov av bil? Du får tillgång till allt från mindre Volvo Vtill premiummodeller som Volvo XC90. I egenskap av en digital förmånssida får du rabatter när du handlar online eller nätshoppar utvalda produkter hos våra samarbetspartners. Ibland kräver vardagspusslet att man har tillgång till bil, och då kan bilpool vara en perfekt lösning.


Kampanjen kallas ”trängselrabatt”. Färre bilar i innerstan minskar trängseln på riktigt, ger en bättre miljö och minskar även kostnaderna för den enskilde, säger Sandra Gyllby, Marknadschef på Sunfleet i ett pressmeddelande. Bilpoolsföretaget Sunfleet startar idag sin kampanj ”Trängselrabatt” i Göteborg. Syftet är att minska trängsel och miljöpåverkan genom att fler bara kör bil när det verkligen behövs och då nyttjar miljöbilarna i Sunfleets bilpool. Erbjudanden Volvo - Välkommen till Bilbolaget och våra erbjudanden för Volvo.


Här hittar du alla erbjudanden och aktuella kampanjer för Volvo. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Sunfleet har tidigare inte jobbat med någon reklambyrå i egentlig mening.


Voch VCross Country till kampanjpris! Med hjälp av en hyrbil från Hertz så har du möjlighet att uppleva mer av Sverige. Med ICA-kort får du upp till rabatt på hyrbil inom Sverige - dessutom.


Sunfleet kampanj

För att hitta den förmån du är intresserad av börja med att välj. Ta del av allt innehåll på Resumé Starta din prenumeration. Sunfleet uppsala linköping miljö lund arbetsförmedlingen örebro poolplats sundbyberg malmö västerås e. Carsharing visby högsbo.


Du kan spara mycket pengar på semestern och i vardagen. För några av dem går vägen in på Way Out West genom ett nytt initiativ av Volvo och deras bildelningstjänst Sunfleet genom kampanjen Share Out West. HSB så är det hög tid nu. Se vilka medlemsförmåner som finns i din region!


Sunfleet kampanj

Kostnaden blir något missvisande då tanken med bilpooler är att körningarna är få och relativt korta. Exempel på mer normal bilpoolskörning: Från Stockholms innerstad till Ikea, mils körning, onsdag klockan 18–21.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg