måndag 7 oktober 2019

Upphängningskrok takdosa

Upphängningskrokar till takdoslock. Krokar som passar till äldre takdosor. Sats med två stycken upphängningskrokar , st mm och st 75. Takdoslock med jordat 2-poligt lamputtag och krok. Fästs med medföljande skruvar i mm standard takdosa.


Med nyutvecklad insats med snabbanslutningar och två neutrala överkopp- lingsklämmor. DCL-uttag för utanpåliggande montage. Med upphängningskrok max 15kg.


Integrerad bottenplatta för enkel montering. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik.


Upphängningskrok takdosa

Eller välj själv butik i listan. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Vi har upphängningsbyglar, takkrok för trä och gips samt de moderna NUD jewels.


För montage i takdosa. Lamputtag för takmontage. Monteras i takdosa c-c mm. Av polarvit termoplast. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.


Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig. TAKDOSLOCK 2-POL JORDAT.


Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Sätt att göra det på: 1. Dra vanlig lampsladd från dosan vid lysröret, klamra mot taket, avsluta med vanligt lamputtag avsett för slad skruva i en upphängningskrok. Sedan start har vi levererat belysning till över 100. Fri frakt på beställningar över 5kr. Infällda lamputtag för vägg- och takmontage.


Upphängningskrok takdosa

Malmbergs Nova Armaturdoslock 2-POL hittar du hos Elbutik. Passar även äldre typ av lampproppar. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av Malmbergs Nova. Takkrok beställes separat.


Fast att ändra från en fast installerad armatur till ett lamputtag är ju inte. En takdosa , precis som väntat, då är det bara att skaffa det. Platta av halogenfri termoplast. Infällt lamputtag av typen DCL. Du kan köpa lamputtag för takdosa jordat.


Infällbar krok för upphängning av armaturen. DCL - en ny standard för lamputtag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg