torsdag 10 oktober 2019

Vårda skägg

Märkesprodukter för skäggvård. Håll ditt skägg trimmat och rent! Om du har skägg eller om du gärna vill ha det, är det viktigt att veta hur man egentligen håller ordning på skägget.


Det är viktigt att man underhåller skägget så att det ser bra ut. Det är nämligen inte en slump att några ser extremt bra ut med skägg , det ligger mycket omtanke bakom det!

Ta hand om ditt skägg. Att odla ett stort och praktfullt skägg är ett mode bland män som alltid kommit och gått, men när man fått fram det där täta och mäktiga skägget så gäller det också att man underhåller det för att det ska fortsätta s fint ut och ha en god hygien. Att skägg varierar så kraftigt innebär också att det behövs många olika typer av produkter för att vårda eller raka det. På Stayhard finns allt det som behövs från en nära rakning till det fylligaste av skägg ! Styla och vårda skägget med olja och vax – det ger mer glans och en snyggare definition. Köp eventuellt även en mustaschvax om din mustasch kräver det.


LP) Vansinnigt lyxigt rakbalsam, Acqua di Parma Collezione Barbiere Fresh Moisturising After Shave Balm , 3kr.

Förr hade alla kungar skägg. Det var ett tecken på värdighet. Det är fint när männen har börjat vårda och ta hand om sin prakt igen. Samtidigt som skägget hålls fint, vårdas huden. Det är bra i ett torrt och kallt land som Finlan fortsätter han.


Alla kan vi odla skägg dock kan bara få av oss odla ett riktigt bra skägg. Ta del av tipsen och vårda ditt skägg så kommer du ha ett skägg i världsklass på nolltid. Tvätta och kamma skägget.


Det bästa sättet att vårda skägget på är att tvätta det varje dag, använda vanligt hårbalsam för mjukhet och sedan kamma ut det. Publicerat i Barberare , Skäggkunskap , Skäggvård och taggat Rakning , Rakningsprodukter , Skäggvård. Skägg är på högsta mode just nu, och det ska vara lagom groomat. En steglös skäggtrimmer är ett måste. Inte för skarpa kanter, men heller inte växa helt fritt.


Skäggfrisyren blir oftast snyggare om du sparar ut längre skägg som du sedan trimmar ner. Det kan vara kul att experimentera men skägg är något som ska tas på allvar och ska du ha ansiktsbehåring så ska det vara med stil.

Få kan komma undan med de mest extrema stilarna utan att verka löjliga. Ett skägg eller en mustasch ska vara en naturlig förlängning av dig och din personlighet, inte ta över helt och spela huvudrollen. Här hos oss hittar du bra tips och råd i hur du bäst odlar ett snyggt och klädsamt skägg , och hur du på bästa sätt sköter om ditt skägg när det har vuxit till sig.


Vi delar med oss av våra egna erfarenheter från att odla skägg , varvat med tips och råd från experter och de med som har lång erfarenhet av skägg. Både för att du ska se fräsch och välvårdad ut och för att skägget helt enkelt mår bra av det. För den dagliga rengöringen kan du använda vanliga rengöring-sprodukter som är anpassade för ansiktet. Skölj noga så att inga rester blir kvar. Att vårda skägget är lika billigt som det är att vårda huvudet.


Shampoo och andra produkter är inte dyra alls så länge man köper rätt produkt. I detta inlägg följer smarta och enkla tips att följa för den som önskar vårda sitt skägg och samtidigt skona sig behovet av att låna pengar. Billiga shampoo finns överallt!


Investera i en skäggtrimmer och lär dig att använda den, det kommer att underlätta din skäggvård. Vanligtvis ska du schamponera ditt skägg med samma schampo du använder för ditt huvu men vissa kan föredra att tvätta sitt skägg med tvål i stället. Du kan prova tvål och schampo för att se vilket du gillar bäst.


Skäggvax mjukgör och vårdar både din hud och ditt skägg. Vax gör ditt skägg lättare att forma och få fason på och ger det en fylligare touch. Fördelarna med skäggvaxet är att det lindrar irritation, klåda och rodnad samt motverkar torr hy. Det finns många olika skäggkit för alla olika former på mustascher och ansiktsbehåring. Ett kit kan innehålla lite olika produkter som tex skäggolja, skäggvax, skäggschampo, conditioner.


Vi har även kit till dig med en endast en frodig mustasch. I det här avsnittet av Lykos skäggskola - få ett fylligt och tätt skägg på bara en minut med stylingprodukten Toppik. Se när groomingexperten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg