torsdag 17 oktober 2019

Rymdtema fest

Vi har maskeradkläder, halloween-prylar, fest , roliga presenter och skämtsaker. Köp idag skickas imorgon! Buttericks har det du behöver för ditt party! En fest blir än mer fulländad med de rätta dekorationerna i form av klassiker som ballonger, girlanger, serpentiner och konfetti.


Här finner du även bubblarna folieballonger och helium.

Vi har pynt och festprylar i alla kategorier och prisklasser. Saknar du något dekoration eller prop till festen ? Kom in till oss och kitta dig för att imponera! I rymden kan allt hända, så varför inte plocka ihop några av våra bästa rymdprodukter, så att du och dina gäster kan ha en fest med obegränsade möjligheter! Av oss kan ni även beställa fotoväggar och skyltar - vi printar inhouse. Dekorera gärna kalaset med en av våra rymdpiñatas, takdekorationer.


Ett rymdtema går att få in på alla möjliga sätt.

Bli klassens stjärna och ställ till med ett riktigt rymdröj! Och om du har en förälder som gillar smällare: be snällt om att få avsluta kvällen med ett fyrverkeri. Pynt: Häng upp satelliter runt alla taklampor. Gör någon av lamporna till Saturnus med ringar av till exempel. Fest , bröllop, föreningsmöte eller disputation.


En perfekt festlokal för bröllop, förenings-mötet, firmafesten, högtidsdagar och disputations-middagar. Lokalen rymmer upp till 1personer och kan dukas på en mängd olika sätt. Festen pågår hela helgen och nästa vecka och syftet är att sprida läsglädje. Under veckan blir det bokbyten, författarbesök, högläsning, teater, musik och olika evenemang.


När årets läsfest startade i helgen var det barnens dag på stadsbiblioteket i Växjö med rymdtema. House of Marie muffinsformar Space. Formarna är av hög kvalit. Extremt många drömmer om att få ta sig ut i rymden men det är bara ett fåtal utvalda som får den chansen.


Vi andra kan istället styra ihop ett fint rymdkalas med häftiga dukningstillbehör så som tallrikar, muggar och servetter i rymdtema. Fina kalaspåsar med handtag i läckert rymdtema som alla barnen får ta med sig hem efter kalaset.

Jag överdriver inte om jag säger att det absolut coolaste yrket är astronaut. Förutom ballonger i alla möjliga och omöjliga former och färger har vi också ballongpumpar för att skona dina lungor. Dessutom säljer vi heliumgas för folieballonger. Ta en titt i vårt sortiment, här hittar du allt du behöver oavsett vilken typ av fest du anordnar.


Fira nyår – att tänka på om det är barn på festen Som alltid när det är barn med i bilden är det viktigt att man funderar en gång extra innan man bestämmer sig för att dricka alkohol. Här är saker att tänka på om du ska fira nyår med barn. Läckert konfetti med rymdtema ! Om du vill dekorera bordet lite extra på rymdkalaset så är detta konfetti helt perfekt.


Består av en mängd olika rymdmotiv såsom stjärnor, raketer och planeter i häftiga färger. Förpackningen innehåller gram konfetti. För att undvika fläckar måste konfetti som har blivit fuktig avlägsnas.


Hängande skruvade dekorationer med coolt rymdtema. Häng upp dina favorit planeter över kalasbordet eller sprid ut dom över hela rummet. Planerar du att anordna ett barnkalas eller fest med rymdtema ? Vad passar då bättre än dessa läckra assietter som för tankarna ut i galaxen. Perfekt att matcha med andra produkter i samma serie för att skapa en rymdkänsla.


Eller är du helt insnöad på Star Wars? Vill du ha rymdtema på din fest ? Så bjud in till kalas och häng med på äventyr med Anakin Skywalker, Yoda och de övriga karaktärerna! Clone Wars är nämligen den animerade versionen av Star Wars!


Läsfest med rymdtema i Växjö lördag den november 20:10. Nu har årets lästfest dragit igång i Kronobergs län.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg