måndag 14 oktober 2019

Tv4 bonde söker fru

Köp boken billigare på Adlibris. Då ska du självklart söka ! Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 2. Nu har det äntligen blivit dags att lära känna bönderna som letar efter kärlek i vår. Bönderna ställs inför ett ytterligare svårt beslut och var och en funderar ordentligt innan de gör sitt val. Samtidigt som bönderna försöker känna efter vem som är den rätta, upptäcker Adam sin romantiska sida och Julz får äntligen en kyss. Det var känslosamma slutdejter för bönderna.


Tv4 bonde söker fru

För Uffe är valet redan klart medan Mattias har fått känslor för båda tjejerna. Linda kommer och tar tempen på bönderna och försöker ta reda på hur det gått med kärleken. Sedan väntar Mattias sista val. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.


Möjligheten att träffa the one är stor för den singelbonde som vill vara med. Det går också bra att söka genom att skicka in rörligt material för att charma en bonde. Eller ansöka via webbformulär här! Bilder på bönderna finns i bildspelat ovan. Genom åren har flera av paren gift sig, fått barn och lever ännu ihop på gårdar runt om i landet.


Tv4 bonde söker fru

Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Målet är att hitta en partner. Programmet sänds i TVpå onsdagar klockan 20. Vi kommenterar i regel aldrig avtalsfrågor.


Nöjesbladet söker bonden. Här kan du läsa om deltagarna och vad som händer i varje avsnitt. LÄS MER: Alla nyheter om Susanna i Bonde Söker Fru.


Nu uppmanas singlar från hela Sverige att skriva brev till bönderna , men inte heller i år avslöjas böndernas efternamn. Och bonden tycks gå hem hos brevskrivarna – för dejtandet har lett både till flörtande och kyssar. Men tv- bonden har inte alltid sett likadan ut. En av dem är avokadobonde, en är vinbonde, en jobbar med kor och en odlar frukt och grönsaker.


Hårt arbetande drivna och helt underbara bönder som valt ett bondeliv utanför Sveriges gränser. Jag tror ni kommer att tycka om dem mycket! Premiären för bonde söker fru jorden runt är snart – måndag den oktober i tv! Unga bonden Erik Ohlsson, 2 från Edsbyn fick snabbt en plats i tittarnas hjärtan. Han genomgick cancerbehandling med cytostatika.


Castingprocessen är i full gång och produktionsbolaget undrar om just du känner någon härlig singelbonde som går och längtar efter kärlek bland alptoppar eller vinrankor. Nu presenterar Linda Lindorff den nya bonden som tar över – 26-åriga Mattias. Redan nu märks det att Mattias är en kille som många är nyfikna på och kommer att skriva till. I programmet får singelbönder chansen att träffa beundrare med mål att hitta den rätta.


Linda åker land och rike runt för att dela ut kärleksbrev till årets bönder. Förväntningarna är stora, kanske finns deras livs kärlek i brevhögen. Linda meddelar även vilka bönder som får inleda kärleksäventyret på Sundbyholms slott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg