torsdag 31 oktober 2019

Rockklassiker kryssning 2017

Rockklassiker kryssning 2017

Kryssningar över hela världen! Sök bland de största rederierna med 25. Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer.


Kom bort och koppla av på en rofylld kryssning. Det vill du inte missa! På Tallink och Silja Line hittar du roliga och spännande specialresor. Hos oss finns något för alla.


Under dagar fylls fartyget med ban DJ:s och rocktrubadurer. SWEDEN ROCK FESTIVAL och ROCKKLASSIKER presenterar en helt ny kryssning : ROCKBÅTEN. Under namnet Rockbåten kommer denna kryssning åka mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen man kan tänka sig på böljan den blå. Har du frågor om Radio? Vill du ha hjälp att kunna lyssna?


Vi har listat de vanligaste frågorna och hittar du inte det du letar efter kan du enkelt skicka. Vi har åter äran att få med oss Farbror Fläsk på vår kryssning. Vet inte hur många gånger de varit med ombor men de utgör ett välbekant och mycket uppskattat inslag i vårt koncept. Bandet bjuder upp till en improvisationsföreställning där inte ens, den något korpulente frontfiguren Björn,vet vart det hela kommer att sluta. Rockklassiker är en radiostation för alla som uppskattar melodiös rock.


Som ni redan har märkt så har vi bytt till Silja Line. Silja Galaxy har en mycket bra stora scen. Så passa på och njut nu av alla duktiga artister.


Lyssna på internetradio från 106. Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Upptäck dem online nu. Fan-filmed video footage of their appearance can be seen below.


Programledare, artister, publik vilken fest. Välkommen till ytterligare två musik- kryssningar. Några bilder från bandet som klev på kl igår och av scenen 01. Tack alla som gjort detta möjligt! Nu presenterar vi nästa sommarens kryssningar , det blir kära återseenden och spännande nyheter!


Cruise Market kan kryssningar. Gör ett besök i kosmopolitiska Berlin. Rügen, Bornholm och Gotland. Ta in midnattssljuset i Luleå och utforska ett gäng världsarv.


Och självklart finns Höga Kusten med i år igen. Boka ditt armband i förväg och garantera en plats på våra schemalagda aktiviteter, som skiljer sig i innehåll och pris beroende på kryssning. Då ingår fri läsk i alla barer samt st Bingobricka till Godisbingon. Vi utforskar några av planetens mest avlägsna och oförstörda områden, där naturen stoltserar i all sin prakt.


Rockklassiker kryssning 2017

Blev inget annat än galet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg