måndag 28 oktober 2019

Restaurang göteborg avenyn kött

Ytterst prisvärd Asiatisk restaurang mitt i centrala Göteborg. Välkommen att boka bord! Boka bord på Göteborg på thefork. Vi förhandlar så att du slipper. Den kunniga personalen håller samma höga elegans när de på ett trevligt och personligt sätt, serverar väl utvalda styckdetaljer.


Hitta en bra Kött och grillat restaurang i Avenyn , Göteborg och få upp till rabatt!

Buenos Aires är en argentinsk restaurang på Berzeliigatan i Göteborg. Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta. Såväl utpräglade köttkrogar som ställen med fokus på grillrätter i allmänhet. Här guidar vi till de bästa när suget efter en saftig köttbit blir som störst. Nymalt svenskt närproducerad kött med klassiska tillbehör och pommes frites 1kr.


Lipp’s bowl: Välj mellan tonfisk, tofu eller grillad entrecôte. Grillrestaurang har öppnat på Avenyn. En grillrestaurang efterfrågades av många, och det här är något som saknades på Avenyn.


Det är ett tillskott för hela Göteborg , säger driftchefen Stefan Ericsson.

Maten är gjord av svenska råvaror och inspirerad av den amerikanska matkulturen. På menyn finns bland annat fyra olika sorters hamburgare och milkshakes. Restaurangen beskriver sin meny som enkel men inte tråkig. The Barn maler själva köttet till hamburgarna och arbetar bara med kött från närliggande gårdar. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär.


Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter. Vi serverar allt från havets läckerhet till kolgrillat kött på våra restauranger i Göteborg.


Då är du välkommen till oss på Bryggeriet på Avenyn. Vi har för och självklart À la carte. LÄS MER: Kompletta guiden till Avenyn The Barn.


Fyra vänner från Vara rev en lada på schlätta och lät den återuppstå i centrala Göteborg. I restaurangen finns alltså delar från den gamla ladan. Erbjuder främst hamburgare av hög kvalitet där köttet mals på plats i ladan. På menyn hittar du stor variation av olika grillrätter, och speciellt är att köket även helgrillar kött i sitt rotisseri. Vi ser fram emot att öppna i Göteborg till sommaren!


Jag är uppväxt i Göteborg och flyttade till England för många år sedan. Här hittar du restauranger som serverar dagens lunch på Avenyn i Göteborg.

Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg