måndag 14 oktober 2019

Sunfleet skada

Sunfleet skada

Alltid på tillgängliga platser, dit det är enkelt att ta sig till fots. Sunfleet har över tusentals bilar över nästan hela landet. Du är inte knuten till en specifik bilpool, eller ens en specifik stad.


Ena gången kan du välja att hämta en bil i Göteborg, en annan gång i Stockholm eller Lund till exempel. Genom att klicka på knappen ovan bekräftar jag att jag har haft möjlighet att ta del av Trygg‑Hansas information om behandling av personuppgifter. De påstod att jag hade orsakat en skada på en backspegel när jag hade hyrt en bil. Anledningen är att jag har missat den vid den första skadekontrollen, men upptäckt den senare.


Om man då ringer in och anmäler skadan blir man betalningsskyldig fastän man vet att man inte har orsakat den. Ange ditt eget personnummer. Vi använder det för att kontrollera att du är försäkringstagare eller medlem i hushållet som försäkringen avser.


Notera att endast försäkringstagare eller medlemmar i hushållet kan anmäla en skada. Ta också för vana att gå ett varv runt bilen när du hämtar den och lämnar tillbaka den för att se att allt ser bra ut. Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden. Volvia-erbjudande i samarbete med Sunfleet.


Prata gärna igenom situationer så som skada , olycka, självrisk, stöl förseningar, tillgång och bestäm på förhand vad som gäller. Går ni igenom en förmedling så står företaget för självrisk och försäkring när bilen är uthyr men hyr du direkt av grannen får ni nog prata med försäkringsbolaget också. Finns vissa fall där man inte har någon att reklamera en skada till. Och är det dessutom utom kontorstid när man hämtar bilen så brukar det bara finnas ett generellt vxl-nr där det svarar folk som inte verkar bry sig det minsta.


Sunfleet skada

Då kan det vara trevligt att ha några bilder. Har du anmält skada på egendom kan underlag för kostnadsförslag för entreprenör underlätta ev återställande. Upplåtaren friskriver sig från allt ansvar från skada på nyttjarens fordon och däri förvarad egendom såvida skadan inte uppkommit genom grov oaktsamhet från upplåtarens sida.


Dessa kommer inte stängas i närtid. Det är inte lätt att veta vad man ska göra om man råkat ut för skada på sin bil. Ska man ringa polisen först eller hur går jag tillväga?


Här kommer några exempel på olika skadesituationer. Läs mer om skadehändelser på Volvia. Har du ett annat försäkringsbolag kontakta dem för mer information. Slipp åka till verkstad för skadebesiktning med Volvias nya app – Du kan nu enkelt via appen ta foto på skadan på din bil och skicka iväg den till din närmaste Volvoverkstad som du väljer i appen. Verkstaden kan via ditt foto bedöma skadan och sedan boka en tid för reparation.


Snabb hjälp om du har krockat och behöver reparera bilen. Vår skadeverkstad sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och ordnar med hyrbil. TFF hjälper de som skadats eller fått något förstört av ett okänt, oförsäkrat eller utländskt fordon.


Ha trafikförsäkring från första dagen du äger ett. En bilpool innebär att ett antal personer samsas om en eller flera bilar. Finessen är att du bara betalar för bilen då du använder den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg