onsdag 16 oktober 2019

Revo toro beast

Vi blev inte besvikna. Med den högre utväxlingen på 2:passar den exemplariskt för vårt skandinaviska gäddfiske med stora gummibeten, jerkbeten och spinnerbaits. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Revo beasten fått mig att gilla lågprofil igen. Multirulle med vrålstark broms på 12kg.


Revo toro beast

En perfekt rulle för det tyngre predatorfisket. Innanför den ergonomiska och relativt nätta strukturen finns det råstyrka som klarar tyngre fighter med snabba fiskar i de flesta vatten. Ett måste för det tunga fisket!


Finns i fler alternativ! Abu Garcia RevoX Low Profile HS utvxl. ABU GARCIA REVO TORO BEAST HS. Optimal för tungt gäddfiske och musky.


Revo toro beast

Håller på att banta ner min fiskehylla och har ett set som sällan får följa med ut. Så det är bättre att någon annan får njuta av denna combo. Påspolad Strikewire 0. Revo Toro Beast är designad att klara de starkaste av fiskar. Endast använt ett fåtal gånger.


I came across this info a few days ago. En riktig tungfiskcombo. Denna rulle är byggd för att klara alla tuffa förhållanden en gäddfiskare ställs inför, kastar tunga beten utan problem - det är det den är byggd för! Du vill väl visa polare och arbetskamrater vad du är för slags människa?


Revo toro beast

Both sizes are available in two different retrieve ratios and all four models are available in left and right hand retrieve. We fished the left handed size in standard 4. Nedan listar vi dom viktigaste förändringarna. Storleken är helt ny, den är större än den gamla Beast men mindre än Toro Beast. Designad för tufft krävande fiske med tyngre beten.


En kompakt men mycket kraftfull rulle, kastar långt och mycket säkert tack vare magnetbromsen. Ambassadeur beast är en klassiks rundrulle med ett annat stativ så den kastar säker och beter sig precis som en Ambassadeur medans Revo toro beast är en rejäl lågprofilare som är följer tiden lite bättre då den t. Denne snellen er designet og produsert for å være en ting, brutalt sterk! En lavprofilssnelle med en unik plattform designet for fiske etter sterke ar. Dessutom är spolen av mycket lätt och stark flyplansaluminium som ger långa kast.


En Toro Beast 51HS (:utväxling) säljes i befintligt skick. Fullsmetad med Power Pro och därefter bara provkasta så linan är som ny. BSTat the best online prices at eBay! Skickas efter genomförd betalning. Den förra (utan Toro ) är lite äldre och mycket mindre.


Lexa 3är en helt ok rulle i bruksklass, jag misstänker dock att nya Toro är vassare men också dyrare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg