måndag 21 oktober 2019

Sveriges bästa komiker genom tiderna

På denna sida hedrar vi Micke Dubois Svullo genom att dela filmklipp, citat, bilder, musik osv. Frågan var: Vem är Sveriges roligaste komiker ? Frågan borde kanske ha varit: Hur mycket kommer Björn Gustafsson utklassa de andra i omröstningen om vem som är Sveriges roligaste komiker ? Stjärnskottet utklassar nämligen alla sina konkurrenter i Aftonbladets omröstning. Framgångarna och berömmet lät inte vänta på sig.

Se upp för dårarna i regi av Helena Bergström och med manus av Denize Karabuda. Svenska standup-galan. Norra Brunn är Sveriges mest ansedda standup-restaurang och har varit en inkörsport till ståuppkomiken för många nya komiker i Sverige.


Jen Kirkman är inte så känd i Sverige , men hon är faktiskt en av USA:s roligaste stand up- komiker. Sitter och kollar på gamla Parlamenten-klipp och jag måste säga att Sverige har ganska många roliga komiker för sin lilla befolkning. Vem tycker ni är den roligaste genom tiderna ? Här kan man njuta av god mat och proffsig standup fem dagar i veckan med Sveriges absolut bästa komiker.


DN har tagit fram en lista över Sveriges 1största idrottare genom tiderna vilket har debatterats flitigt och som du hittar längre ner.

I toppen ser vi bland annat Björn Borg, Zlatan Ibrahimovic, Jan-Ove Waldner, Annika Sörenstam, Ingemar Stenmark och Carolina Klüft. Nyheterpresenterar landets absolut bästa komiker. Nu är den äntligen färdigställd - Sveriges roligaste lista. Så, utan mer förseningar (sug på den, SJ!) tänker jag presentera de fem bästa komikerna genom tiderna ! Richard Pryor Den afroamerikanska humorns fader, mer skulle egentligen inte behöva sägas men då skulle det inte vara en lista.


Sverige har nästan alltid några medaljhopp när det drar ihop sig till OS och VM, både på dam och herrsidan. Inför lördagens världscuppremiär i finska Ruka i östra Finland har GP:s utsände, Eric Hilmersson, rankat Sveriges bästa skidåkare genom tiderna. Bildspelet högst upp i artikeln är fullt av mästare och skidnostalgi. Robin och hela ️Zlatan! För det andra borde listan genast döpas om till ” Sveriges populäraste artister just nu hos människor som fattat var man ska rösta”.


Kom inte och säg att det handlar om något annat. Ambitionen har inte varit att lista Sveriges ” bästa böcker” – även om flera också råkar vara det – utan snarare att uppmärksamma böckerna och författarskapen som bidragit till att forma samhället genom tiderna och fram till i dag. Sveriges bästa spelare genom tiderna tippar kvartsfinalen mot England.


Världens bästa sångare och sångerskor genom tiderna. Efter en gedigen utgallring har vi utsett världens bästa sångare. Lista med bilder och fakta.

Therese Johaug vann loppet på 32. Johaugs tid innebär dessutom att hon nu är den femte snabbaste norskan genom tiderna på distansen. Löptekniken var inte helt bra, jag har inte sprungit ett lopp på bana på elva år.


Idag släpps namnen på årets sommarpratare i P1. För 59onde året i rad sänder Sveriges Radio Sommar i P1. I detta inlägg får du ta del av en mycket inspirerande lista över de 1bästa böckerna i Sverige ! Jag gillar att läsa bra böcker och letar ständigt nya uppslag och tips på läsvärda böcker. Nyligen läste jag på den läsvärda bokbloggen Lottens bokblogg om en inspirerande lista, Sveriges hundra bästa böcker. De har även en topplista över världens bästa filmer någonsin, baserad på besökarnas betyg.


Med tanke på hur många besökare har, så tycker vi att deras lista över de bästa filmerna är den mest trovärdiga på nätet. Med just denna lista har vi på Silly Season Sverige dock valt att rikta in oss på Sveriges tio bästa fotbollsspelare genom tiderna. Vissa namn kanske är mer bekanta än andra men vi samtliga spelare på listan är eller var otroligt bra under sina karriärer som fotbollsspelare. Susanna Alakoski berättar om sin barndom på en hög konstnärlig nivå som hela tiden samverkar med berättelsen. Filmen Svinalängorna är ett av få exempel där filmen är lika bra som boken.


Noomi Rapace, Leena som vuxen och Tehilla Bla Leena som barn, har en sällsam närvaro. RAW comedy club - Sveriges bästa komiker - YouTub.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg