onsdag 23 oktober 2019

Rysk ubåt kursk

Rysk ubåt kursk

Köp produkter från Plantoys hos oss. Ekologiska och barn- och babyprodukter online! Stort utbud online - alltid snabba leveranser, välkomna! Två amerikanska ubåtar ska ha skuggat Kursk då man fått uppgifter att denna ska testa en toppmodern torped som skulle överklassa vad Nato-länderna hade. Amerikanarna tappar efter en stund bort den ryska ubåten och börjar cirkulera och söka febrilt efter den.


Kursk tillhör den så kallade Oscar II-klassen, som är en serie av enorma atomubåtar som utvecklades under sovjettiden. Den havererade ubåten Kursk var av Oscar II klass. En mycket stor ubåt på 1meter och 15. Ubåten var av typen SSGN, en reatordriven ubåt med kryssningsrobotar av typen SS-N-ShipWreck.


En stygg robot avsedd för bekämpning av hangarfartygsgrupper. Kursk - den största skandalen i den ryska marinens historia. Kursk är en actionfilm som utspelar sig i det Norra ishavet.


Det handlar om en rysk ubåt med 1mans besättning som exploderar under en flottövning och sjunker ner i havet. Ljudet från smällarna, och radiotrafiken mellan de ryska fartygen, registrerades av minst fyra Natofartyg. Efter mer än ett år av förberedelser och planering kunde Kursk , en rysk atomubåt utrustad med två reaktorer på vardera 1megawatt, lyftas upp ur djupet i Barents hav. Ubåten havererade troligtvis till följds av en explosion under en marinövning den augusti förra året, uppger AP.


Hela besättningen på 1man dödades vid olyckan. Andrei var en av 1besättningsmän som följde med den ryska marinens 1meter långa stolthet K-1Kursk på vad som skulle bli en stor militärövning. I början ville de ansvariga inte inse allvaret. I likhet med Titanic betraktades Kursk som. KURSK En amerikansk robot sänkte Rysslands stolthet – ubåten Kursk.


Roboten skapade ett hål i skrovet. Beviset på vad som hänt visades helt öppet. Hålet var ett tydligt bevis på att en projektil utifrån hade perforerat ubåtens yttre pansar. Den här kategorin är för ubåtar och undervattensfarkoster designade, byggda eller som opereras av Ryssland. media Commons har media relaterad till Ryska ubåtar. Den ryska ubåten Dmitri Donskoi (TK-208) är den största ubåten som fortfarande används regelbundet.


Ubåten betecknas i Nato som i Typhoon-klassen och är med sina 1meter längre och större än någon annan ubåt. Utöver Dmitri Donskoi har den ryska flottan även två systerfartyg i reserv. Medan sjömännen kämpade för sin överlevna utövade deras familjer en desperat kamp mot politiska hinder och omöjliga odds för att rädda sina älskade. Samtliga 1besättningsmän ombord dog efter att torpeden startade en brand och o0rsakade explosioner ombord.


Oscar II- ubåten som ska färdas genom Östersjön i sommar drivs av två kärnreaktorer. Det finns källor som hävdar att ubåten Kursk sjönk tack vare amerikanska ubåtar. Detta eftersom det hittades delar från en utländsk ubåt , sannolikt amerikansk eller brittisk nära vraket.


Teorin är att USS Memphis skulle ha kolliderat med Kursk , Kursk skulle då ha öppnat torped luckorna , som märktes av den amerikanska ubåten Toledo. Torpeden exploderade vilket gjorde att ubåten sjönk och en stor del av besättningen dog. Elden efter explosionen gjorde att ytte.


Rysk ubåt kursk

Under flera dygn följde människor i hela världen dramatiken kring de 1sjömännen ombord. I kvällens Dokument utifrån (SVT kl 22) visas en fransk dokumentär, som hävdar att Kursk sänktes efter kollision med en amerikansk spionubåt. Hemlighetsmakeriet kring haveriet gick orimligt långt. Kursk - ubåt i grumligt vatten Kolliderade den ryska kärnvapenbestyckade ubåten Kursk med en amerikansk ubåt ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg