onsdag 23 oktober 2019

Trademark living skåp

Trademark living skåp

Fri frakt vid köp över 5kr! Stort utbud av heminredning! Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Forti nutid og fremtid mødes i dette minimalistiske og humanistiske sanseudtryk. Trademark Living sætter DNA aftryk. Der efterlades rum til betragterens egen tolkning, oplevelse og refleksion. Att inreda med vintage är ett fenomen som aldrig kommer gå ur tiden. Välkommen till Ask Frälsegår Motala!


Vi reserverar oss för fel i beskrivningar. Med den här tidsskriftssamlaren kan du hålla ordning och reda utan att förlora modegraden i ditt hem. Deras hyllor håller en hög klass, särskilt vad gäller retropoänger.


Fina möbler med en unik och ruffig känsla, matbord med skivor i återvunnen trä eller arkivskåp vintage för kontoret. Oavestt om du vill ha skåp och skänkar med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss! Living Furniture erbjuder stolt fri hemleverans vid köp över 500kr online såväl som i butik. PLEASE NOTE: The first order must amount to a minimum of DKK 500.


Hitta din rätta bokförvaring i form av en bokhylla eller ett bokskåp här! Många av produkterna tillverkas till stor del av återvunnet material och av äldre reproducerade möbler, vilket gör att varje produkt och möbel blir unik i sitt slag. Här hittar du läckra avlastningsbor polerade stolar och äkta gamla ombyggda skepsslampor.


BEMÆRK VENLIGST: Første ordre skal minimum være på DKK 3. Efterfølgende ordrer under DKK 2. Gælder ikke restordrer og tillægsordrer til indeværende ordre. Deras vision är att drömma stort genom att skapa en mängd av de coolaste produkterna i stan. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt! Gamla saker som haft lång livslängd och vart uppskattade länge reproduceras. De nyproducerade produkterna är till stor del tillverkade med återvunna material och det är på så sätt du får möbler och inredning som ger ett unikt och personligt uttryck.


H: 46cm x W: 31cm x D: 32cm. Patinalook i trä och glas. Beställningsvara, ca veckors leveranstid. Skåp för alla behov och stilar. Ett skåp är en given förvaringsmöbel för dina finaste ägodelar.


Trademark living skåp

Många skåp har både öppen och dold förvaring, så att du kan dekorera ovanpå förvaringsskåpet och förvara ditt ömtåliga porslin nere bakom stängda dörrar. Vi erbjuder skåp och skänkar med nutida design av hög kvalitét. Hos Confident Living finner du ett brett sortiment av praktiska förvaringslösningar som skåp och skänkar. Octave II Hi-Fi mediabänk från Montana, design av Peter J. Snygg och enkel förvaringslösning för mediatillbehör såsom TV och ljud-utrustning.


Octave är försedd med två skåp på vardera sida och ett avlångt fack i mitten med en perforera lackerad vikdörr, vilket gör det smidigt för användning av elektronik och digitalboxar. Produkt was added to your cart. Duntäcke stommad med finaste myskanddun, oavsett om det är en skön sommarnatt eller en kylig dag så omsluter Rebecca din kropp, ger dig trygghet och följer dig.


Ferm Living är ett varumärke att räkna med. På kort tid har de blivit en av Danmarks ledande producenter när det gäller design och inredning. I sortimentet hittar du bland annat mattor, textilier och köksartiklar med ett enkelt skandinaviskt formspråk.


Ofta med grafiska inslag och alltid formgivna med en stor dos kärlek. De har et bredt sortiment af gamle unikke og rustikke vintagemøbler med et råt udtryk samt skønne detaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg