fredag 25 oktober 2019

Tänkvärt ordspråk

Här kan du hitta ordspråk både med tema på kärlek och bröllop. Du kan hitta både latinska och svenska, även roliga och kända sådana. En sann vän är en sällsynt fågel.


För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak. Vi presenterar ett nytt tänkvärt citat varje dag! Hit är du inbjuden för att vältra dig i ordstäv, aforismer, talesätt och vettiga visdomsord!

Stora översättningsprojektet är igång! Nu finns här massor av ordspråk på norska, danska och engelska som bara längtar efter att bli inskrivna av dig på. Alla morgondagens blommor gömmer sig i frön som sås idag.


Här hittar du roliga ordspråk om livet, kärlek, de latinska och vackra citat om vänskap. Ordspråk citat och julklappsrim smart uppdelat i kategorier. Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh. När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. Förneka misstag Människor kommer in i vårt liv Jag är Inte dum nya möjligheter Olika perspektiv.


Rädsla Ny dag Balans Vi är olika Tid Acceptans Tålamod Kram Tacksamhet Stress och oro Kan inte köpas för pengar Doktorn.

Va med och tävla om detta fina shabby chic fat,allt du behöver göra är att gilla och dela bilden vidare antingen via facebook eller en blogg,lämna sedan en. Veckorna rullar på och nu när det är söndag igen kommer ett nytt tänkvärt ordspråk. Go that extra mile, it´s never crowded!


Som jag har skivit tidigare, så har många av oss en tendens att ge upp precis innan vi är i mål, vi är inte riktigt uthålliga. Ordspråken här nedan är mina – ibland lekfulla, ibland allvarliga, ibland ett begynnande tänk – ordspråken är mina. Det ligger mycket i det. Tomas Tranströmers dikt – Uppdrag! Att vara där man är – har jag lånat in till min lärarprofession och i mina möten med eleverna.


All undervisning kräver eftertanke. Allt som talar för en lärare – tala. Här visas de senaste dagarna av dagens citat. Den ogifta kvinnan önskar sig mest av allt en äkta man.


När hon fått honom önskar hon sig allt annat. Engelskt ordspråk Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut. Ryskt ordspråk Den som inte kan hata kan inte heller älska. Voltaire Den vet föga om kärleken som alltid talar om den.


Ofta så är det så att media står bakom det som blir till berömda ordspråk eller uttryck som på något sätt fastnar i minnet. Svenskarna säger mycket olika ordspråk här är bara några få av de.

När en politiker säger att vi sitter i samma båt så var. Nya och klassiska ordspråk och aforismer - och alla de där snärtiga replikerna och tankarna som du önskar att du själv kommit på. En underbar bok fylld av kloka, fyndiga och humoristiska or till glädje och tröst - och till hjälp när du ska gratulera eller hålla tal.


Citat som passar i livets alla olika skeden. Tänkvärt och inspiration. Inspiration, ordspråk , humor, hälsa och lite allt i all Så skönt det är att få vara effektiv. Att få mycket gjort, särskilt surdegar som har legat och gnagt länge men som inte har blivit gjorda Denna pin hittades av Björn. Dina tankar formar dina ord.


Läste ett väldigt tänkvärt ordspråk (tror jag det är)? Vet inte vem som har sagt det ursprungligen men om någon vet så säg gärna till. En kamel ser inte sin egen puckel, men han ser sin broders.


Erfarenhet föder visdom. Bara den ovetande blir arg, den vise förstår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg