måndag 7 oktober 2019

Pull up stång vägg

Vi har ett stort utbud. Här hittar du kampanjprodukterna! Stort sortiment av Aminosyror. Hitta till bästa pris hos oss! Handla hos Gymgrossisten!

I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap. Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. I vår webbshop hittar du alltid något som passer.


Chinsstång för fast montering i dörrkarm eller vägg. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp.

Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar. För att hitta den bästa pull up stången på marknaden började vi gå igenom alla butikers utbud. De fem mest intressanta modellerna valdes ut och slutligen utsågs en vinnande chinsstång. Abilica DoorGym Advanced – Bästa chinsstången!


Ett hävräcke eller chinsräcke som det också kallas kan komma i många olika former. Inom crossfit och calisthenics är det populärt med rak stång som gärna kommer ut en bit från väggen för så kallade kippade pull -ups. Stången placeras i en dörrkarm – sen är det bara att komma igång och lyfta! Med en chip up bar och en kettlebell får du mycket.


Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade varianter. Finns för brett grepp till smalare, men även de som är anpassade för att kunna bar muscle ups i. Det perfekta redskapet för effektiv träning av överkroppen! Med pull up - stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen.


Stången kan även användas för att stretcha ryggen samt som fotstöd vid situps. Du kan så klart göra chin ups och pull ups men också träna på din Front lever samt Back lever, leg-raises och mycket mer. Det är bara din fantasi som sätter gränser.


Fäst pull - up - stången ordentligt i en dörrkarm och plocka bort den när du har tränat färdigt.

Det viktiga här är snarare vad din vägg klarar av än hur mycket pull - up - stången klarar. Bara att hänga är ett bra tips och det för att sträcka ut och få bättre hållning men även att träna chins med viktbälte är en stark rekommendation för att fortsätta utveckla styrkan. Mycket stabilt med tre olika handtag för maximal träningseffekt. Sveriges största utbud av kosttillskott, träningskläder och träningsredskap.


Wall mount chin and pull up bars Perfekt för crossfit träning. Jag la säkert dygn på att leta efter en bra pull up bar för takmontage för några månader sen och hittade denna som jag köpte och har satt upp. Tips om väggmonterad pullup- stång Träning. För att fixera den vid väggen innehåller pull up -stångssetet extra kraftiga.


Ger perfekt hemmaträning. Monteras enkelt på väggen eller i taket. Proffs chin- up bar bjuder på många olika grepp för omväxlande och variationsrika träningspass. Armhävning baren är i järn med avståndet till väggen på cm.


Perfekt bar till chinups och pullups i daglig träning. Vill du jobba mer med egen kroppsvikt föreslår vi att du investerar i en pull up - stång eller ett komplett dörrgym (flera olika greppmöjligheter). Ett fantastiskt träningsredskap för magen där du använder egen kroppsvikt är magtränaren, ett hjul med två armar på.


Pull Up bar för väggmontage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg