fredag 4 oktober 2019

Tickster biljetter

Se våra topp-erbjudanden! Här hittar du alla stora evenemang i Stockholm. Boka biljetter tillsammans med 4-stjärnigt centralt hotell. Biljetter som köpes via Tickster är inte personliga om det inte specificerats av arrangören.


Vanligtvis kan de överlåtas till en bekant eller vän utan problem. Det är endast om biljetten skulle tappas bort vi kommer behöva den ursprunglige köparens uppgifter.

Du kan också välja att få biljetten levererad som vanlig post. När du lagt upp din biljett i Tickster Resale kan du inte sen byta biljett. T ex: Byta datum på en föreställning som spelas flera datum eller uppgradera en biljett.


Om du lägger upp flera biljetter i samma försäljning kan du inte senare ångra dig och endast sälja en av dessa. Läs gärna mer i artikeln Tickster Resale – att tänka på innan du lägger upp din biljett till försäljning. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik. Tickster använder cookies för att se till att du får bästa möjliga upplevelse. Mer information om cookies.


Köp och sälj biljetter och artiklar säkert i andra hand.

Sälj i andra hand Innan du börjar, läs gärna vår artikel Tickster Resale – att tänka på innan du lägger upp din biljett till försäljning. Tickster säljer biljetter till dig och mig, och faktiskt till framtiden. Vi tar alltid några steg till, förklarar Niklas Stake om den verksamhet han till viss del äger.


Tänk att trapporna i huset kan bli så symboliska, för lokaler, företag, dåtid och nutid. Vi på Tickster AB rekommenderar att då endast göra det via Tickster Resale alternativt inom din familj eller bekantskapskrets för att förhindra att bli lurad både som köpare och säljare. Tickster förmedlar andrahandsbiljetter vilket innebär att personer som har biljetter över till ett specifikt evenemang har chansen att sälja vidare dessa. På så sätt blir det en win-win situation för både säljare och köpare.


Numret på biljetten är inte reference numret och det står ingen stans på biljetten endast i mailet du får. Om man bara har biljetten så är du rökt, inget reference nummer! Blev blåst på första biljet köpet och sen på ett tröst erbjudande, eftersom jag endast hade biljett nummret (som det inte står vad det är för nummer). Om du inte längre har möjlighet att nyttja biljetten som du har köpt hos oss står det dig fritt att sälja biljetten vidare till någon annan. När det gäller onumrerade evenemang kan du använda Ticksters återförsäljningstjänst Tickster Resale – resale.


Vet inte vad du vill uppleva? Nu säger biljettsajten Tickster att de har utvecklat ett system som kan förhindra att biljetter hamnar på andrahandsmarknaden. Hitta evenemanget som passar dig. Systemet ska göra det möjligt att identifiera organiserade massuppköp av biljetter. Vi kontrollerar ju redan nu att folk inte använder stulna kort när de köper biljetter , så verktygen finns där.


Tickster , en ledande svensk leverantör av digitala biljettsystem till evenemangs- och sportarrangörer, meddelar idag att företaget har valts av Liseberg AB som leverantör av ett integrerat biljett - och bordbokningssystem. Jag fick aldrig mina biljetter från Tickster till Imogen Heaps konsert på Nalen i Stockholm via mejl.

När jag ringde dem efteråt (deras kundtjänst stänger kl. 18) vägrade de att betala tillbaka mina 5kr. Jag blev blåst både på konserten och på pengarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg