tisdag 22 oktober 2019

Spackel rusta

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror.


Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här. Välj rätt spackel när det är dags att spackla inomhus.


Ett noggrant förarbete är en förutsättning för ett jämt och bra resultat i hemmarenoveringen. Vårt spackel är lätt att bre ut, är lättslipade och sjunker minimalt. Färg och spackel köpte jag på Rusta , färgens namn bris och har nu utgått ur deras sortiment, pris ca 550:- Mattan köpte jag på hornbach, pris ca 313:- Runt.


Spackel rusta

Spackel från Byggmax, 3st liters burkar = 300kr. För grovslipning av spackel , kakelfix, betong, sten och trä. Bra fyllnadsförmåga på ojä. Med rätt spackel , lämpliga spackelverktyg och lite träning kan vem som helst jämna ut hål och sprickor i väggar och möbler. Kom till Biltema för att hitta.


Fingradigt spackel för en extra slät yta! Hard Heads snickerispackel är ett vattenbaserat, giftfritt och snabbtorkande spackel som är särskilt lämpligt vid en sista ytbehandling för en extra slät yta. Naturligtvis är det färdigblandat och klart för användning. Vidare är det slip- och övermålningsbart efter en timma. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta. Spackla om du vill ha ett perfekt resultat Att spackla är ofta nödvändigt för såväl proffs som hemmafixare. Denna massa finns i flera färgtoner, avsedda för skilda träslag. Försök att göra en rättvis bedömning om hur mycket massa du kommer att använda.


Spackelredskapens bredd beror helt på vilka ytor som ska spacklas. Dess fina fyllnadsmedel ger en mycket slät yta redan innan slipning och är därför ett mycket bra val vid exempelvis bredspackling innan tapetsering eller målning. Det fungerar naturligtvis också lika bra för att fylla ut håligheter, sprickor eller täcka skarvar.


Spackel rusta

Spacklet blir slipnings- och övermålningsbart efter timmar. Rusta spackel Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. För applicering av spackel och fix på plana ytor.


Trähandtag och upphängningshål. Vatten innan spacklet torkat. Lagring år vid 10˚C till 20˚C i oöppnad förpackning. Förvaras oåtkomlig för barn.


Spackel rusta

Jag tycker Rustas spackel var helt OK att jobba med och lättslipat. Det tar ett tag innan det torkar, det var väl enda nackdelen. Köpte också dyrt snickeripackel för ställen där jag inte hade tid att vänta, men det var så hårdslipat att jag hellre körde Rusta - spacklet.


Använd skyddsglasögon vid slipning. Rengöring Verktyg rengöres med. Förutom grovleken ska spacklet anpassas till miljön, exempelvis krävs ett särskilt spackel för våtutrymmen. Se även till att du använder rätt verktyg, så att arbetet går så smidigt och lätt som möjligt.


Läs noga på förpackningen vad spacklet ska användas till och fråga i butiken om du känner dig osäker vilken spackelsort som passar i det enskilda fallet. Då spackel generellt sett är en liten kostnad i sammanhanget, lönar det sig att satsa på kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg